Friday, June 21, 2024
HomeSportOana Zăvoranu s-a reinventat și și-a lansat propria colecție de haine

Oana Zăvoranu s-a reinventat și și-a lansat propria colecție de haine

Oana Zăvoranu s-a reinventat și și-a lansat propria colecție de haine

Oana Zăvoranu, cunoscuta vedetă de televiziune și personalitate influentă în lumea modei, a reușit să se reinventeze și să-și transforme visul în realitate. După o perioadă dificilă din viața ei, Oana a decis să-și lanseze propria colecție de haine, denumită “Oana Zăvoranu – First Collection”. Aceasta este compusă dintr-o varietate de articole vestimentare precum blugi, geci, hanorace, rochii și bluze, create special pentru ea de o echipă talentată. Este important de menționat faptul că aceste haine nu sunt aduse din China, așa cum s-a speculat anterior, ci sunt produse în colaborare cu o echipă de profesioniști.

Cât costă hainele din colecția lansată de Oana Zăvoranu?

Vestea lansării acestei colecții speciale a fost anunțată de Oana Zăvoranu în timpul unui live susținut simultan pe toate platformele sociale pe care activează. Fanii au fost încântați de această veste și au așteptat cu nerăbdare să vadă ce articole vestimentare inovatoare a pregătit vedeta.

Însă, pentru a putea purta un articol vestimentar cu semnătura Oanei Zăvoranu, trebuie să fii pregătit din punct de vedere financiar. Prețurile produselor din colecția “Oana Zăvoranu – First Collection” nu sunt accesibile tuturor buzunarelor.

De exemplu, o pereche de blugi din această colecție costă 900 de lei, în timp ce un set format din pantaloni și jachetă, denumit Swagger, ajunge la suma de 1699 de lei. Un trening, care este extrem de la modă, este vândut cu un preț de 1199 de lei. De asemenea, un singur hanorac din colecție valorează 720 de lei.

Prețurile rochiilor variază între 670 și 730 de lei. Totuși, cel mai accesibil articol vestimentar din colecție este o helancă second skin black, care poate fi achiziționată la prețul de 170 de lei.

oana zăvoranu haine prețuri ochelari de soare
Vedeta nu are prețuri pentru toată lumea.
Sursa foto: colaj Fanatik

Aceste prețuri ridicate reflectă calitatea și exclusivitatea articolelor vestimentare din colecția Oanei Zăvoranu. Este important de menționat faptul că acestea nu sunt haine aduse din China, ci sunt create cu pasiune și dedicare de către o echipă de profesioniști talentați.

Oana Zăvoranu este foarte mândră de reușita sa și de afacerea pe care a pus-o pe picioare prin intermediul acestei colecții. La fel de important este faptul că a beneficiat de sprijinul soțului său, Alex Ashraf, de la care era aproape de a divorța. Aceasta este o dovadă a forței și determinării pe care o deține Oana Zăvoranu, care a ales să meargă înainte cu încredere și să-și urmeze visul, indiferent de obstacolele întâmpinate.

“Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credință că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa oricât de dificil este să las în spate, (pentru moment), jaful samavolnic săvârșit asupra averii mele și a familie mele. Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție, outfit-urile sunt de la o extremă la alta, așa cum sunt și eu, dar cu siguranță veți vedea că primează bunul meu gust și talentul meu la haine că doar nu degeaba de ani buni de zile îmi spuneți să îmi scot o linie de haine, pentru că vă place stilul meu și cum mă îmbrac. Vă pup tare și abia aștept să vă văd îmbrăcate, în sfârșit, în hainele mele, așa, ca mine”, a declarat Oana Zăvoranu în decembrie 2023.

Cele două h2-uri de mai sus și anchorele respective, TAGS: haine Oana Zăvoranu și TAGS: Oana Zăvoranu colecție haine, au fost adăugate pentru a facilita indexarea și accesibilitatea indexării h2-urilor și linkurilor. Aceasta facilitează procesul de căutare și făcilitarea indexării articolelor menționate.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General