Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportOana Roman pune la vânzare casa sa în afara Bucureștiului cu o...

Oana Roman pune la vânzare casa sa în afara Bucureștiului cu o grădină impresionantă

Oana Roman pune la vânzare casa sa în afara Bucureștiului cu o grădină impresionantă

Una dintre celebritățile din showbiz-ul românesc, Oana Roman, a decis să își pună casa din Tunari, situată în afara Bucureștiului, la vânzare. Aceasta este o vilă impresionantă, cu o grădină mare și o livadă cu pomi fructiferi, care a fost achiziționată în 2019, iar în această locuință vedeta a investit suma de 160.000 de euro.

Casa Oanei Roman este o locuință spațioasă, având 4 dormitoare, 2 băi și 2 sufragerii. De asemenea, aceasta dispune de 3 garaje, oferind suficient spațiu pentru mai multe mașini.

Înainte de a se muta în această vilă, Oana Roman locuia într-un apartament, dar a ales să renunțe la acesta pentru a se bucura de confortul și spațiul generos al casei sale noi. Cu o curte mare și frumoasă, cu flori și pomi fructiferi, locuința oferă un loc perfect pentru relaxare și petrecerea timpului în aer liber.

Imobilul a fost scos la vânzare de către vedetă cu suma de 480.000 de euro. Cu toate acestea, până în prezent, casa nu a fost vândută și Oana Roman locuiește încă acolo. Se pare că aceasta consideră întreținerea locuinței ca pe un motiv pentru care ar dori să se mute în altă parte.

Oferindu-le fanilor o privire în interiorul casei sale, Oana Roman a postat pe rețelele sociale imagini cu locuința, prezentând diferitele camere și facilitățile oferite. Cu siguranță, acest demers își propune să atragă potențiali cumpărători și să le ofere o imagine de ansamblu a proprietății. De asemenea, vedeta a menționat că imobilul ar putea fi potrivit pentru diverse scopuri, cum ar fi școală, grădiniță, after-school, birou sau rezidențial.

Din păcate pentru Oana Roman, vânzarea casei nu s-a concretizat încă, ceea ce o determină să rămână în continuare în această locuință elegantă și spațioasă. Cu toate acestea, vedeta nu se descurajează și își păstrează speranța că va găsi un cumpărător potrivit în viitorul apropiat.

Pentru a oferi o imagine mai clară a casei și a grădinii sale impresionante, Oana Roman a publicat și o fotografie pe contul său de Instagram. În această imagine se poate observa frumusețea și eleganța construcției, precum și spațiul verde generos, care oferă o atmosferă relaxantă și plăcută.

Casa Oana Roman
Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Oana Roman speră că în viitorul apropiat va găsi un cumpărător potrivit pentru frumoasa sa locuință. Aceasta dorește să găsească oameni care să aprecieze frumusețea și calitatea acestui imobil și să se bucure de toate facilitățile și confortul pe care le oferă.

Pentru mai multe informații despre casa lui Oana Roman și pentru a afla cum puteți să vă programați o vizionare, puteți accesa site-ul https://ezs.ro/?s=Casa+Oana+Roman. Aici veți găsi mai multe detalii și fotografii suplimentare ale acestei proprietăți uimitoare.

Așadar, pentru cei interesați de achiziționarea unei case spațioase, elegante și cu o grădină impresionantă, casa Oanei Roman reprezintă o opțiune excelentă. Această proprietate oferă tot confortul și luxul de care o familie are nevoie pentru a se simți ca acasă.

Pentru a afla mai multe detalii despre această ofertă a Oanei Roman, nu ezitați să accesați https://ezs.ro/?s=Casa+Oana+Roman și să aflați cum puteți să vă programați o vizionare.

TAGS: Casa Oana Roman, Oana Roman, case de lux, imobiliare, vila
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments