Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportOana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Noutăți despre artistă după divorț

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Noutăți despre artistă după divorț

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Noutăți despre artistă după divorț

Divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu a stârnit multă emoție printre fanii cuplului. Nimeni nu se aștepta la această despărțire, dar artista a vorbit recent despre cum se simte în urma acestei experiențe.

Impactul divorțului asupra vieții Oanei Radu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au fost împreună timp îndelungat, așa că vestea despărțirii lor i-a șocat pe fani.

La scurt timp după divorț, Oana Radu a făcut declarații despre stările de anxietate prin care a trecut. Cu toate acestea, se pare că artista a reușit să treacă peste dificultăți și să iasă învingătoare.

Similar altor vedete din România, Oana Radu menține contactul constant cu fanii săi și împărtășește detalii din viața sa de zi cu zi.

Recent, artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe platformele de socializare, unde un fan a vrut să afle dacă Oana Radu mai are stări de anxietate.

Oana Radu a învins anxietatea

Se pare că divorțul de Cătălin Dobrescu a ajutat-o pe Oana Radu să depășească anxietatea. Artista a mărturisit că în ultimele trei luni pur și simplu a uitat ce înseamnă starea de anxietate.

„Ironic sau nu… în ultimele 3 luni de zile din viața mea nu mai știu ce înseamnă anxietate”, a scris Oana Radu pe contul său de Instagram.

Mai mult, Oana Radu a vorbit în trecut despre lupta sa cu anxietatea și despre dorința ei de a o depăși.

Acum aproape doi ani, artista menționa că se încurajează singură și face eforturi pentru a trece peste stările de anxietate. „Nu știu, pur și simplu, am așteptat să treacă și îmi spuneam mereu că trebuie să mă maturizez!”, mărturisea atunci Oana Radu.

Află mai multe despre divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu

Pentru mai multe detalii despre divorțul controversat dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu, poți accesa articolul original aici. Află mai multe despre cum au afectat această despărțire pe cei doi și cum se simte Oana Radu după divorț.

TAGS: Oana Radu, Cătălin Dobrescu, divorț, stări de anxietate, despărțire, celebrități, România

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments