Wednesday, April 17, 2024
HomeActualitateOana Pellea Ascultă "Macarena" a Erikăi Isac: Reacții Contradictorii și Popularitate Explosivă

Oana Pellea Ascultă “Macarena” a Erikăi Isac: Reacții Contradictorii și Popularitate Explosivă

Oana Pellea Ascultă “Macarena” a Erikăi Isac: Reacții Contradictorii și Popularitate Explosivă

Oana Pellea Ascultă “Macarena” a Erikăi Isac: Reacții Contradictorii și Popularitate Explosivă

Oana Pellea a recunoscut că a dat play piesei “Macarena” interpretată de Erikă Isac, cea care a cucerit trendingul pe Youtube. Actrița a exprimat o perspectivă critică asupra piesei menționând că aceasta nu intră în categoria de “lectură obligatorie”, întrebându-se retoric dacă mesajul ar fi putut fi transmis și printr-un alt stil muzical.

„Macarena”, interpretată de Erikă Isac, a adunat într-o săptămână de la lansare peste 2,7 milioane de vizualizări pe platforma YouTube, ocupând locul întâi în trending. Piesa a provocat o gamă largă de reacții, de la cele critice vehement până la mii de mesaje de susținere.

Cu versuri care abordează probleme legate de violența și abuzurile asupra femeilor, piesa conține pasaje cu caracter licențios. „Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară! / Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”, sunt doar câteva dintre replicile cuprinse în melodie.

Reacția Neașteptată a Actorului Marius Manole

Prin intermediul unei postări pe Instagram, Erika a explicat că piesa sa nu a fost creată doar pentru ascultare, ci și pentru a transmite un mesaj profund. Criticile și comentariile pe tema “Macarena” au ajuns inclusiv la Marius Manole, care, fără a asculta melodia în cauză, a reacționat public pe Facebook.

„Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikăi. Nici nu intenționez să o fac de bună voie. Sigur o să mi ajungă la ureche, e inevitabil. Eu sper că nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni că nu e posibil să nu asculți asta. Na, Oana Dimofte ❤️ chiar n am ascultat, dar nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e”, a punctat actorul Marius Manole în postarea sa.

Oana Pellea, la rândul ei, a confirmat că a ascultat “Macarena”. Actrița, adeptă a muzicii mai clasice, a încercat experiența piesei pentru 30 de secunde, conchizând că preferă în continuare trupe rock precum Pink Floyd sau Queen. Ea a evidențiat importanța libertății individuale în alegerea muzicii și a exprimat convingerea că mesajul din piesa Erikăi Isac ar fi putut fi transmis și printr-un alt stil muzical.

Erika Isac: Tânăra Talentată din Spatele Scenei

La doar 24 de ani, Erika Isac a devenit o prezență de referință în peisajul muzical, fiind cunoscută ca figură centrală în trapul feminin. Pasionață de muzică și dans, tânăra artistă își desfășoară cariera cu bravură, făcându-și simțită prezența pe scenele concursurilor de talente precum „X Factor” sau „The Four”.

Experiența sa muzicală și participarea remarcabilă în diferite competiții i-au adus aprecierea publicului și a juraților precum Delia, Ştefan Bănică și Horia Brenciu. Prin primul său hit, „Regreți”, în colaborare cu Adi Istrate, Erika Isac a conturat un stil muzical distinct, captând atenția audienței și consolidându-și poziția în industria românească de divertisment.

Născută în 2000, și cu o carieră încă în plină ascensiune la vârsta de 24 de ani, Erika Isac reușește să impresioneze prin talentul și curajul său artistic, contribuind la diversitatea și originalitatea peisajului muzical din România.

Oana Pellea, Macarena, Erika Isac, Marius Manole, trap feminin

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments