Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitateO româncă celebră înapoiază băiețelul adoptat la orfelinat după o noapte cu...

O româncă celebră înapoiază băiețelul adoptat la orfelinat după o noapte cu multe plânsete

O româncă celebră înapoiază băiețelul adoptat la orfelinat după o noapte cu multe plânsete

O poveste tulburătoare a fost relatată de tabloidul britanic despre Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Potrivit jurnaliștilor britanici, Monica ar fi decis să își ducă înapoi la orfelinat băiețelul pe care voia să îl adopte, deoarece plânsul acestuia a deranjat-o și a ținut-o trează în prima noapte petrecută împreună.

Monica Gabor și dorința de a oferi o viață lipsită de lipsuri băiețelului Alex

Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, cunoscută pentru relația de prietenie cu Paris Hilton, a făcut un jurământ de a oferi o viață frumoasă și plină de iubire băiețelului Alex Gabriel, în vârstă de trei ani. Cu toate acestea, după petrecerea unei singure nopți în conacul său, Monica a decis să îl ducă înapoi la orfelinat, din cauza plânsului neîncetat al copilului care nu îi permitea să doarmă.

Intervenția unei organizații caritabile în cazul lui Monica și Alex

Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București implicat în activități de ajutorare a orfanilor, alături de fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au fost cei care au facilitat întâlnirea dintre Monica și Alex. Potrivit declarațiilor făcute de Mihaela, Monica dorea să petreacă un weekend cu băiețelul pe care intenționa să îl adopte, însă copilul nu s-a putut adapta la noua lor relație, ceea ce a dus la decizia de a-l returna în orfelinat. Articolul menționează că Monica Gabor a devenit una dintre cele mai admirate femei din showbizul românesc după despărțirea de Irinel Columbeanu.

Vânzarea unei mari bănci din România și impactul asupra salariilor și pensiilor multor români

O veste importantă a ajuns în atenția publicului românesc: una dintre cele mai mari bănci din țară a fost scoasă la vânzare. Multe persoane, inclusiv angajați și pensionari, își primeau veniturile lunare prin intermediul acestei bănci. Decizia de a vinde instituția financiară poate avea un impact semnificativ asupra modului în care aceste persoane își vor primi veniturile în viitor. Pentru a afla mai multe detalii, puteți accesa aici.

Declinul lui Irinel Columbeanu și vina aruncată asupra Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu a făcut declarații sincere și emoționante despre perioada grea prin care trece în prezent și, în special, despre cauzele care l-au adus să locuiască într-un azil din comuna Snagov. Fostul milionar a dezvăluit că regretă faptul că și-a pus întreaga viață sub lumina reflectoarelor, dar a făcut acest gest pentru fericirea Monicăi Gabor, care își dorea să fie celebră.

Irinel Columbeanu, care beneficiază de îngrijire în azil, a mărturisit că în ultimii ani a suferit pierderi financiare semnificative. A explicat că decizia nepotrivită de a investi într-o fabrică în Târgu Cărbunești, unde se intenționa producția unui tip special de ciment denumit „columbeanit”, a fost unul dintre factorii care au contribuit la declinul său. Potrivit fostului milionar, afacerea nu a avut succes, iar el s-a văzut nevoit să investească o sumă considerabilă de bani în fabrică, care acum se află în proces de lichidare.

Regretul lui Irinel Columbeanu și impactul femeilor din viața sa

În cadrul interviului, Irinel Columbeanu a recunoscut că expunerea excesivă în media nu a fost dorită și a subliniat că toate aceste apariții publice au fost făcute cu gândul la fericirea Monicăi Gabor. Fostul soț al Monicăi a exprimat regrete că a devenit subiectul principal al știrilor pe parcursul timpului.

“Am făcut toate acestea pentru a asigura unei femei fostei mele soții un nivel de viață foarte bun în România. Din păcate, pentru mine nu au fost decizii bune… M-au determinat să investesc într-o afacere care s-a dovedit nesatisfăcătoare, iar atenția pe care o primeau femeile care mă înconjurau era centrată mai mult pe banii mei decât pe sentimente adevărate”, a declarat Irinel Columbeanu.

Un loc unic din România unde apa sărată este considerată vindecătoare

O descoperire interesantă a fost făcută în România: un loc unic în care apa sărată este recunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare. Acest loc a devenit o destinație populară pentru cei care caută tratamente naturale și vindecătoare pentru diverse afecțiuni. Pentru a afla mai multe despre acest loc minunat, puteți accesa aici.

Provocările financiare și vânzarea de bunuri pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a dezvăluit că a început să vândă bunuri pentru a face față dificultăților financiare create de o bancă căreia îi returna un credit. Situația sa s-a agravat după ce a candidat pentru funcția de primar al Capitalei, iar banca a decis să declare creditul scadent. Această decizie a fost luată deși Irinel Columbeanu returnase deja o parte semnificativă din suma împrumutată.

“Am început să vând bunurile mele forțat de către banca care mi-a acordat creditul. În ciuda faptului că am returnat o bună parte din bani, banca a considerat că nu voi mai fi în stare să îmi plătesc împrumutul. Această situație m-a adus într-o situație dificilă financiară”, a explicat fostul milionar într-un interviu acordat publicației Avantaje.

Regretul lui Irinel Columbeanu și sprijinul financiar acordat de femeile din viața sa

Irinel Columbeanu a recunoscut

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments