Monday, February 26, 2024
Google search engine
HomeSportO nouă pârtie de schi deschisă la Poiana Brașov

O nouă pârtie de schi deschisă la Poiana Brașov

O nouă pârtie de schi deschisă la Poiana Brașov

Pasionații sporturilor de iarnă au fost încântați să afle că la Poiana Brașov s-a deschis o nouă pârtie de schi. Aceasta a fost anunțată încă din toamna anului trecut și a fost accesibilă pentru vizitatori începând cu data de 31 ianuarie 2024.

Pârtia nou deschisă, numită Ruia, este potrivită atât pentru schiorii profesioniști, datorită lățimii sale, cât și pentru amatorii de sporturi extreme. Ruia se adaugă altor pârtii ce sunt deja deschise în această perioadă, cum ar fi Drumul Roșu, Sulinar, Lupului, Subteleferic, Kanzel și Doamnei.

În plus, cei care doresc să își exerseze abilitățile pe pârtii pentru începători pot accesa Bradul și Stadion. Eforturile administratorilor sunt vizibile, deoarece temperaturile scăzute au permis instalațiilor de producere a zăpezii artificiale să funcționeze la capacitate maximă.

Stratul de zăpadă pe pârtia din Poiana Brașov măsoară 30 de centimetri în partea inferioară a masivului și chiar și până la 50 de centimetri în zona superioară. Astfel, condițiile sunt excelente pentru a practica sporturile de iarnă și a te bucura de experiența schiatului în faimoasa stațiune de la poalele Munților Carpați.

Primarul Brașovului anunță deschiderea pârtiei

Allen Coliban, primarul Brașovului, a fost cel care a anunțat oficial deschiderea noii pârtii de schi la Poiana Brașov. Edilul a declarat că, în cazul în care condițiile meteo vor fi favorabile, se va amenaja încă un domeniu schiabil, pe lângă cele deja existente.

Primarul a transmis un mesaj entuziast pentru iubitorii sporturilor de iarnă, exprimând bucuria deschiderii pârtiei Ruia: “Deja putem spune că avem o tradiție în acest sezon, ca fiecare Miercuri a brașovenilor să vină cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, astfel că și astăzi reușim să deschidem o nouă pârtie, Ruia. Este una dintre pârtiile preferate de schiorii experimentați, având o lățime foarte mare, care îți permite să te bucuri din plin de o pârtie neagră. Sper să ne ajute condițiile meteo, cu temperaturi coborâte, astfel încât să finalizăm și amenajarea pârtiei Subteleferic. Astăzi va fi o zi minunată pentru schi, cu soare, așa că vă așteptăm, dragi brașoveni și turiști, să vă bucurați de cel mai frumos domeniu schiabil din România”

Concluzie

Deschiderea noii pârtii de schi la Poiana Brașov a adus bucurie iubitorilor sporturilor de iarnă. Ruia este o pârtie ideală pentru schiorii experimentați, oferindu-le posibilitatea de a se bucura din plin de o pârtie neagră, datorită lățimii sale generoase. Împreună cu celelalte pârtii deschise din stațiune, Poiana Brașov oferă o experiență de schi completă, atât pentru profesioniști, cât și pentru începători.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments