Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateO fetiță de trei ani dispărută de acasă, găsită în supermarketul Jumbo....

O fetiță de trei ani dispărută de acasă, găsită în supermarketul Jumbo. „Își umpluse deja micul coș de cumpărături”, a anunțat poliția olandeză


S-a dat alarma în micuțul orășel olandez Zevenhuizen, duminică după-amiază, după ce o fetiță de 3 ani a dispărut de acasă. A început imediat o căutare la scară largă la care a luat parte atât poliția, cât și mulți localnici. Copila a fost găsită într-un supermarket, anunță poliția într-o postare pe Facebook, preluată de site-ul radiodifuzorului public regional Omroep West.


Duminică după-amiază, zeci de oameni au căăutat copilul mic despre care părinții au anunțat că dispăruse. S-a dovedit că plecase de acasă într-un moment de neatenție al părinților, după care locuitorii și polițiștii au străbătut străzile din întreaga localitate.


În cele din urmă, supermarketul Jumbo a fost cel care a anunțat poliția că are un client foarte tânăr care era acolo de ceva vreme. „Făcea chiar și niște cumpărături și și-a umplut deja micul coș”, a transmis poliția.


<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolitiewaddinxveenzuidplas%2Fposts%2Fpfbid02UAQ8sedEPYHyBejxTf2vWBqsE8fF7vCEmxNdkxhNm8soUkkNJHcbGpWLTAvJg9wSl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”550″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

În căruciorul ei erau o pungă de chipsuri, chifle Den Bosch, un macrou întreg, lapte cu ciocolată și mandarine.


Fetița s-a reîntâlnit cu părinții ei, a spus poliția, care a mulțumit tuturor cetățenilor pentru implicare.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General