Wednesday, April 17, 2024
HomeSportO casă veche de 130 de ani din România este pusă în...

O casă veche de 130 de ani din România este pusă în vânzare la prețul incredibil de 3.000 de euro

O casă veche de 130 de ani din România este pusă în vânzare la prețul incredibil de 3.000 de euro

O casă veche de 130 de ani din România a stârnit interesul utilizatorilor după ce a fost postată într-un grup de Facebook dedicat tranzacțiilor imobiliare. Casă, care este într-o stare bună, este pusă în vânzare la prețul neașteptat de mic de doar 3.000 de euro.

Anunțul a atras atenția multor persoane, având în vedere prețul foarte scăzut pentru o locuință atât de veche. Proprietara a specificat în anunț că se vinde doar casa, iar terenul nu este inclus în tranzacție. Această precizare a stârnit controverse și critici din partea utilizatorilor, care consideră că nu are sens să cumperi o casă fără teren.

Casa este situată în comuna Mogoș din județul Alba și este descrisă ca fiind foarte bine îngrijită. Cu toate acestea, mulți utilizatori s-au arătat reticenți și au exprimat îndoieli referitoare la starea reală a locuinței și posibilele probleme ascunse.

Un aspect important care a atras atenția este acoperișul din azbest al casei. Azbestul este un material cancerigen și, conform utilizatorilor, înlocuirea acoperișului ar putea aduce costuri semnificative cumpărătorului.

  • Prețul foarte mic al casei a generat controversă
  • Utilizatorii au criticat lipsa terenului în tranzacție
  • Există îndoieli referitoare la starea reală a casei și posibile probleme ascunse
  • Înlocuirea acoperișului din azbest poate aduce costuri suplimentare

Mulți utilizatori au exprimat dezamăgire și au considerat că vânzătorul încearcă să scape de o locuință problematică la un preț atractiv. Unii chiar au comparat oferta cu o glumă, deoarece consideră că o casă fără teren nu are nicio valoare reală.

Alții i-au sugerat proprietarei ca, pentru a facilita vânzarea, să includă măcar un teren minim în tranzacție, cum ar fi cel de la intrarea în locuință. Propunerea de a dona casa către Muzeul Satului a fost și ea adusă în discuție de către câțiva utilizatori.

Cu toate acestea, există și persoane care văd o oportunitate în oferta acestei case vechi. Prețul mic poate fi un avantaj pentru cei interesați de renovare și reabilitare. Deși costurile inițiale vor fi mai mici datorită prețului de achiziție redus, acestea pot crește semnificativ odată ce procesul de renovare începe.

Cu toate că vânzarea unei case vechi poate fi o provocare, există mulți pasionați de restaurarea și păstrarea patrimoniului arhitectural. Pentru aceștia, această casă reprezintă o oportunitate de a renova și readuce la viață o construcție cu o istorie de 130 de ani.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe detalii despre această casă veche de 130 de ani din România pusă în vânzare la prețul incredibil de 3.000 de euro, vă invităm să accesați site-ul nostru și să căutați anunțul aici.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments