Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Fermierii și transportatorii care au organizat protestul, aprobat de primarul general Nicușor Dan, au fost acuzați că acesta a fost confiscat de către senatoarea Diana Șoșoacă și de partidul ei. Rareș Hopincă, prefectul Capitalei, a făcut această afirmație și a dezvăluit că cei care au formulat și depus cererea pentru autorizarea protestului sunt apropiați ai senatoarei. Se pare că agricultorii și transportatorii s-au delimitat clar de prezența reprezentanților mișcărilor politice considerate extremiste, dar protestul a fost pus sub semnul întrebării de către aceste acuzații.

Avertismentul prefectului de București

Prefectul Rareș Hopincă a subliniat faptul că, în discuțiile avute cu fermierii și transportatorii, aceștia s-au delimitat de instigatorii și reprezentanții partidelor extremiste. Cu toate acestea, protestul autorizat de primarul general nu este organizat de agricultori sau transportatori, ci de senatoarea Diana Șoșoacă și de partidul acesteia. Această declarație a fost făcută într-un interviu acordat postului de televiziune Digi24.

Conform prefectului, cei care au depus documentația pentru a solicita autorizația de protest sunt doi avocați apropiați ai senatoarei Diana Șoșoacă. Aceștia au solicitat organizarea unui protest legat de transportatori, fermieri și agricultori, dar este neclar ce înseamnă exact acest “în legătură cu”. Este important de menționat că și în cererea respinsă anterior a apărut aceeași componență de nume, adică avocații Bogdan Petre și Duțu Alexandru, care sunt și în cererea aprobată. Această coincidență ridică semne de întrebare cu privire la înțelegerea din spatele protestului.

Responsabilitatea pentru desfășurarea protestului a fost asumată de către avocații Bogdan Petre și Duțu Alexandru, iar conform legii, aceștia sunt obligați să furnizeze Jandarmeriei Române o listă cu persoanele care vor conduce utilajele și numerele de înmatriculare ale acestora până sâmbătă la ora 16:00. Doar vehiculele înscrise pe această listă vor avea voie să intre în municipiul București în contextul protestului.

Sumarizând, protestul fermierilor și transportatorilor a fost aprobat de primarul general, însă prefectul Capitalei acuză că acesta a fost confiscat de către senatoarea Diana Șoșoacă și de partidul ei. Cei care au formulat și depus cererea pentru autorizarea protestului sunt avocați apropiați ai senatoarei și nu fermieri sau transportatori. Această dezvăluire ridică întrebări cu privire la motivațiile și scopurile reale ale acestui protest.

TAGS: fermieri, transportatori, protest, Diana Șoșoacă
Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments