Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Clujenii din strada Gheorghe Dima, Zorilor, au ajuns la capătul răbdării în ceea ce privește situația parcării abuzive și blocajul zilnic al traficului. După sute de sesizări fără rezultate, locuitorii hotărăsc să intensifice presiunea asupra Poliției Locale prin apeluri zilnice către Dispecerat, sperând în sfârșit la o soluție eficientă și promptă.

Unul dintre cetățenii afectați subliniază nemulțumirea față de modul în care instituția publică a Poliției Locale gestionează situația: „Este trist că angajații Poliției Locale nu par să-și facă treaba cu responsabilitate, de ani de zile. Blocajul rutier persistent din zona străzii Gheorghe Dima generează disconfort și tensionare între participanții la trafic, iar apelurile zilnice fără rezolvare arată că situația este departe de a fi rezolvată.”

Locuitorii reclamă faptul că strada cu dublu sens este constant blocată de mașinile parcate neregulamentar, ceea ce a condus la un trafic disfuncțional și tensionat. Deși s-au adresat repetat autorităților locale, problema persistă de ani de zile, iar spațiul de circulație s-a redus la o singură bandă pe sens.

Îngrijorarea este evidentă și în rândul celor care interacționează direct cu Dispeceratul Poliției Locale. Un cetățean relatează o conversație recentă cu un operator al dispeceratului, subliniind lipsa de implicare și eficiență a instituției în rezolvarea situației rutiere problematice.

Pe parcursul a peste 50 de zile de eforturi pentru remedierea problemei, cetățenii au trimis multiple sesizări și e-mail-uri către diverse entități responsabile, precum Poliția Locală, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj sau Comisia Operativă de Circulație din cadrul Primăriei municipiului. Cu toate acestea, rezultatele întârzie să apară, iar mașinile parcate ilegal rămân o provocare constantă pentru locuitorii din Zorilor.

Soluțiile propuse includ instituirea sensului unic pe anumite porțiuni ale străzii Gheorghe Dima, amenajarea de locuri de parcare suplimentare și o mai bună coordonare a traficului, pentru a reduce aglomerația și a asigura o circulație mai fluidă. Cu toate aceste propuneri, cetățenii se confruntă în continuare cu senzația de neimplicare din partea autorităților competente.

Deși problema este bine cunoscută și intens discutată în cadrul comunității locale, soluțiile întârzie să apară, iar presiunea crește asupra Poliției Locale și a administrației locale pentru a interveni prompt și eficient în rezolvarea blocajului rutier persistent de pe strada Gheorghe Dima.

Tags: Poliția Locală, Gheorghe Dima, Zorilor, Circulație

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General