Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Vestea bună pentru sătenii din Globurău, comuna Mehadia, este că în curând vor beneficia de condiții de trai asemănătoare cu cele din oraș. Primarul Grigore Bardac le-a adus această veste deosebită, care va aduce îmbunătățiri semnificative în zonă.

Inaugurarea oficială a proiectului a avut loc în prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Ioan-Veștea, care a fost martor la semnarea contractului de finanțare pentru construirea rețelei de canalizare și a unei stații de epurare în satul Globurău de către edilul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

Investiția în această infrastructură esențială se ridică la suma de 4,4 milioane de lei, iar implementarea ei va dura aproximativ 24 de luni. Această inițiativă este un pas important către îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din zonă.

Primarul Bardac a subliniat importanța proiectului, declarând că: “Prin acest proiect vom reuși în următorii doi ani să extindem și să modernizăm întreaga rețea de canalizare din satul Globurău, precum și să construim o stație de epurare. Aș dori să le spun locuitorilor satului că pe lângă această investiție, în perioada următoare, vom lucra și la modernizarea căminului cultural din Globurău, pentru ca această comunitate să aibă acces la toate facilitățile necesare: apă curată, canalizare, drumuri asfaltate și un centru cultural revitalizat”.

TAGS: Globurău, Mehadia, Grigore Bardac, dezvoltare rurală
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General