Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Agricultura și industria lemnului sunt două domenii esențiale pentru economia rurală. Ocolul Silvic Bozovici oferă posibilitatea celor interesați de a achiziționa lemn de foc sau lemn pentru construcții rurale. Această oportunitate este valoroasă pentru comunitatea locală care are nevoie de materiale durabile și de calitate pentru diverse proiecte.

În mod specific, Ocolul Silvic Bozovici are în vânzare diverse tipuri de lemn, fiecare având prețurile sale specifice. Acestea includ lemn pentru plăci, lemn pentru construcții rurale din specii diverse de rășinoase sau fag, precum și lemn de foc din specii de fag sau rășinoase. Prețurile variază în funcție de tipul de lemn și sunt afișate cu TVA inclus pentru o mai mare transparență.

Loturile de lemn disponibile pentru vânzare pot fi vizualizate la depozitul ocolului silvic, localizat în apropierea fostei fabrici de cherestea. Pentru a putea achiziționa lemnul dorit, persoanele interesate trebuie să depună cererea la secretariatul ocolului silvic și să prezinte cartea de identitate. Mai mult, există o limită de achiziție de 10 mc de lemn pe persoană, pentru a asigura o distribuție echitabilă a resurselor disponibile.

Acest demers al Ocolului Silvic Bozovici reprezintă nu doar o oportunitate comercială, ci și un sprijin pentru comunitatea locală. Prin furnizarea de lemn de calitate, instituția contribuie la dezvoltarea durabilă a zonelor rurale, oferind materiale esențiale pentru construcții și încălzire. Totodată, promovează gestionarea responsabilă a resurselor forestiere și susține industriile locale care se bazează pe lemn.

Este important ca cei interesați să fie conștienți de diversele opțiuni de lemn disponibile și să aleagă în funcție de necesitățile specifice ale proiectelor lor. Ocolul Silvic Bozovici se implică activ în procesul de vânzare, oferind informații detaliate și sprijin pentru a face alegerea potrivită. Această colaborare între comunitate și instituție consolidează legătura dintre resursa naturală a lemnului și utilizatorii finali, asigurând un mediu economic sănătos și sustenabil.

TAGS: lemn, construcții, rural, Ocolul Silvic Bozovici
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General