Monday, July 22, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Știri Educație: Liceele din mediul rural demonstrează că performanța școlară poate fi la fel de impresionantă ca și în oraș. Liceul Teoretic Radu Petrescu din Prundu Bârgăului și Liceul Tehnologic Ion Căian Românul din Căianu Mic au obținut rate de promovabilitate de peste 85%, arătând că investiția în educație are rezultate remarcabile.

Liceele din mediul rural au trecut la un nivel superior, oferind elevilor condiții optime de învățare și dotări moderne. Această schimbare se reflectă în rezultatele de top obținute la examenul de Bacalaureat, unde rata de promovabilitate depășește așteptările, apropiindu-se de pragul de 90%.

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, a transmis un mesaj de bucurie și mândrie privind performanța elevilor de la Liceul Tehnologic Ion Căian Românul, evidențiind rezultatele excelente obținute la Bacalaureat. Această realizare reprezintă o confirmare a eforturilor depuse de elevi, cadre didactice și părinți în colaborare strânsă pentru succesul educațional al comunității locale.

În paralel, Liceul Teoretic Radu Petrescu din Prundu Bârgăului a evidențiat, de asemenea, excelența în învățământ, cu o rata de promovabilitate de 87,5%. Rezultatele excepționale obținute de elevii din acest liceu rural sunt o dovadă a dedicării și angajamentului tuturor celor implicați în procesul educațional.

Topul performanței educaționale din județul Bistrița-Năsăud reflectă excelent lupta și devotamentul elevilor și cadrelor didactice pentru excelență la Bacalaureat, iar Liceul Creștin Logos reprezintă un exemplu de 100% promovare, evidențiind excelența în învățământ.

Articolul performanta-licee-mediul-rural a apărut prima dată pe Educație – Ziarul Educațional.

TAGS: performanta-licee-mediul-rural, Educație – Ziarul Educațional

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General