Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Competiția academică de prestigiu a elevilor din liceu în domeniul Geografiei, organizată în municipiul Timișoara, a ajuns la cea de-a XXVII-a ediție, desfășurându-se în perioada 10 – 13 iulie 2024. Evenimentul reprezintă un moment important în educația tinerilor pasionați de acest domeniu, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile într-un cadru competitiv și stimulativ.

Profesoara Aura Danielescu, în calitate de inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a subliniat importanța acestei competiții pentru elevii din învățământul secundar, evidențiind rolul său în calendarul național al concursurilor școlare finanțate de Ministerul Educației. Evenimentul este inclus în programul anului școlar 2023-2024, sub secțiunea X. Geografie, poziția 1, cu numărul de înregistrare 24.749/29.01.2024.

Participarea la concurs este semnificativă, având în competiție 141 de elevi din diverse județe ale țării, precum și din București, însoțiți de un număr impresionant de 45 de profesori. Comisia Centrală de Evaluare este compusă din 22 de cadre didactice specializate, printre care profesori universitari, inspectori școlari de specialitate și profesori de geografie, oferind astfel un cadru de jurizare riguros și echidistant.

The post competiție, elevi, geografie, Timișoara, profesoara Aura Danielescu, Inspectoratul Școlar Județean, Ministerul Educației, calendar, național, finanțare, profesori, juriu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General