Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Inculparea unei femei administrator de firmă pentru punerea în circulație a produselor contrafăcute a stârnit controverse la Cluj. Se pare că magazinul gestionat de aceasta ar fi fost inundat cu marfă contrafăcută, posibil produsă în Turcia, conform autorităților.
Compania implicată și administratorul său au fost aduși în fața instanței după ce Judecătoria Cluj-Napoca a validat rechizitoriul. Principala acuzație constă în comercializarea produselor cu o marcă similară sau identică cu o marcă înregistrată pentru articole similare.
Conform probelelor prezentate, în data de 1 aprilie 2021, două companii au depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca privind comercializarea ilegală a unor produse cu o marcă similară sau identică cu mărci înregistrate, în cadrul a șapte puncte de vânzare, cu suspiciunea că acestea ar fi contrafăcute și importate din Turcia. Persoanele vatamate susțin că doar ele au dreptul exclusiv de a produce și a comercializa articole vestimentare cu logo-ul respectiv.
În urma unei inspecții desfășurate de poliție la Serviciul de Investigații a Criminalității Economice, într-un magazin aparținând firmei incriminate, amplasat pe un bulevard din Cluj, au fost identificate mai multe produse ce purtau mărci înregistrate, expuse la vânzare, cu suspiciunea că ar fi contrafăcute. Multiple articole cu logo-uri înregistrate au fost confiscate din magazin.
Pentru a confirma autenticitatea sau falsificarea bunurilor ridicate, autoritățile au cerut părerea deținătorilor drepturilor asupra mărcilor înregistrate. Aceștia au confirmat că toate produsele sunt contrafăcute, sprijinind astfel acuzațiile formulate împotriva firmei.
În acest context, Judecătoria Cluj-Napoca a decis declanșarea procesului de judecată pentru a stabili responsabilitățile și consecințele acțiunilor ilegale.
TAGS: Cluj, falsificare, contrafacere, magazin, proces
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General