Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj lansează o campanie de recrutare pentru ocuparea unui post de referent în cadrul Serviciului Logistic. Această oportunitate este deschisă candidaților cu studii medii și diplomă de bacalaureat, care demonstrează competențe solide în operare și programare pe calculator, validate printr-o diplomă sau certificat recunoscut.

Pentru a se califica, candidații trebuie să fie capabili să lucreze eficient sub presiune și cu supervizare redusă, să dețină abilități remarcabile de comunicare și să fie atenți la detalii, manifestând rezistență la situații tensionate și solicitante.

Printre cerințele specifice se numără necesitatea unui aviz medical pentru a desfășura activități în domeniul alimentației publice și absolvirea unui curs de igienă. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este stabilit pentru 19 iulie, până la ora 16:00.

Procesul de recrutare constă în patru etape distincte, care implică: selecția dosarelor de înscriere; evaluarea competențelor tehnologice în cadrul unei probe suplimentare; susținerea unei probe scrise și a unui interviu personalizat.

TAGS: Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj, Recrutare, Serviciul Logistic, Concurs, Competențe Tehnologice
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General