Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Avaria identificată pe rețeaua de distribuție a apei necesită o intervenție promptă din partea Aquabis, ceea ce va duce la întreruperea furnizării apei potabile în mai multe zone. Astfel, azi, 9 iulie 2024, se estimează că apa va fi oprită în localitățile Lechința (parțial) și Vermeș (total).

Apartenența la ora de prânz este marcată de consecințe similare în Bistrița, unde între orele 09:30 și 16:00, se va întrerupe complet apa potabilă în Piața Petru Rareș și parțial pe Bulevardul Republicii.

În Maieru, se va sista complet furnizarea de apă potabilă de la ora 10:00 până la 15:00, o situație care impune anumite restricții pentru locuitorii din zonă, în special cei de pe traseul de la Primărie înspre Sîngeorz Băi.

Din cauza naturii neprevăzute a avariilor, nu se poate estima cu exactitate momentul apariției acestora, ceea ce înseamnă că lucrările de remediere ar putea implica întreruperi temporare ale apei fără preaviz.

Este important de menționat că în urma intervențiilor efectuate pentru repararea rețelei de alimentare cu apă potabilă, există posibilitatea unei degradări a calității apei, manifestată prin creșterea turbidității. Astfel, se recomandă ca înainte de consum, să lăsați apa să curgă câteva minute pentru a se limpezi.

Aquabis își cere scuze clienților pentru eventualele inconveniente cauzate de aceste lucrări de intervenție.

Pentru orice informații suplimentare, puteți contacta Dispeceratul Aquabis la numerele de telefon: 0263/21.31.17 și 0372/74.24.78.

TAGS: Aquabis, furnizare apa, întreruperi apa, distribuare apa
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General