Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Exclusiv: Tesla deschide primul show-room din Cluj-Napoca

Producătorul de mașini electrice Tesla a făcut un pas important în extinderea prezenței sale pe piața din România prin deschiderea primului show-room în Cluj-Napoca. Acest eveniment este un moment semnificativ pentru companie, oferind oportunitatea locuitorilor din regiunea Transilvaniei să experimenteze tehnologia inovatoare a mașinilor electrice Tesla.

Deschiderea locației a fost anunțată în mod oficial, iar Tesla îi invită pe toți cei interesați să participe la activitățile desfășurate în cadrul show-room-ului. Compania promite clienților o experiență de calitate, precum și posibilitatea de a efectua test drive-uri cu faimoasele modele Tesla Model 3 și Model Y.

  • Compania a transmis: “Suntem încântați să vă invităm la deschiderea noului show-room Tesla din Cluj-Napoca”. Această inițiativă subliniază angajamentul Tesla față de piața auto românească și dorința de a oferi acces facil la tehnologia electrică de ultimă generație.

Mașinile electrice au cunoscut o creștere semnificativă în popularitate pe piața auto din România, cu o cotă de piață în creștere. Conform datelor oficiale furnizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Autovehiculelor (DRPCIV), autoturismele electrice au acumulat o cotă de piață de 24,4% în anul 2023.

În clasamentul celor mai vândute mașini pur electrice se regăsesc nume sonore: Dacia Spring, Tesla Model Y, Tesla Model 3, Renault Megane și Volkswagen e-UP!. Aceste modele au demonstrat un interes crescut din partea consumatorilor, confirmând tendința de creștere a segmentului mașinilor electrice în România.

  • În detaliu, Dacia Spring a înregistrat impresionante 6.875 de unități vândute, cu o creștere de 0,7% în comparație cu anul anterior. Pe de altă parte, Tesla Model Y a cunoscut o creștere spectaculoasă, cu 2.079 de unități vândute, în creștere cu 696,6%. Urmează Tesla Model 3, cu 1.022 de unități comercializate și o creștere de 34,7%, Renault Megane cu 818 unități vândute și o creștere de 431,2%, iar Volkswagen e-UP! cu 488 de unități vândute, înregistrând o ușoară scădere de 5,1%.

TAGS:

Tesla, Cluj-Napoca, mașini, electrice, show-room, DRPCIV, Dacia, Renault, Volkswagen

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General