Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud impresionează din nou în această vară, anunțând cea de-a cincea achiziție pentru echipa de handbal feminin. Ultima achiziție este Eva Kerekes, o jucătoare care a evoluat anterior la CS Minaur Baia-Mare, care va aduce un plus de valoare și determinare în echipa Gloria.

Cu un palmares impresionant și o atitudine de luptătoare, Eva Kerekes se alătură echipei Gloria Bistrița-Năsăud în calitate de extremă stânga, aducând prospetime și forță de caracther în teren. Clubul a salutat cu entuziasm această achiziție importantă pentru viitorul echipei.

Conducerea clubului a declarat: “Un nou transfer de excepție! KEREKES Éva se alătură echipei Gloria Bistrița-Năsăud începând cu sezonul 2024/2025. Suntem mândri să avem alături o tânără talentată, care va aduce un plus de determinare și abilități echipei noastre.”

Eva Kerekes este văzută ca o jucătoare de perspectivă, având experiența anterioară la CS Minaur Baia-Mare. Cu un joc agresiv și pasiune pentru sportul său, Eva promite să se impună în echipa Gloria și să ofere suporterilor o mulțime de momente memorabile pe teren.

Pe lângă Eva Kerekes, echipa Gloria Bistrița-Năsăud va conta și pe aportul unei jucătoare ruse, consolidând astfel diversitatea și competiția în echipă pentru sezonul ce urmează.

Într-un comunicat oficial, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a subliniat importanța acestor achiziții pentru consolidarea echipei și obținerea unor rezultate remarcabile în viitoarele competiții. Transferurile recente indică dorința clubului de a-și întări efectivul și de a se menține în topul competițional.

Gloria Bistrița-Năsăud se pregătește intens pentru noul sezon, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum noile achiziții vor contribui la succesul echipei și la spectacolul oferit în #SalaPlină. Cu Eva Kerekes și restul echipei, se anunță un sezon plin de emoții și rezultate deosebite pentru clubul de handbal.

TAGS: Gloria Bistrița-Năsăud, Eva Kerekes, handbal feminin, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, CS Minaur Baia-Mare
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General