Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

H1: Ședință Sindicală Decisivă pentru Pensionari – Discuții Esențiale pentru Mineri și Energeticieni

Reprezentanții Federației Naționale a Muncii și ai caselor de avocatură s-au adunat joi, 11 iulie, în județul Gorj pentru a purta discuții cruciale referitoare la condițiile de muncă și pensiile mineriilor și energeticienilor. Întâlnirea a debutat la ora 11:00 la Restaurantul Bulevard din Târgu Jiu, continuând apoi la ora 15:00 în localitatea Izvoarele, din comuna Plopșoru. Această inițiativă vine în urma nemulțumirilor exprimate de pensionarii din cadrul sectorului energetic.

  • Întâlnirea sindicală a atras atenția numeroșilor mineri, energeticieni și pensionari afectați de prevederile actuale de pensionare.
  • Participanților li s-a promis consultanță juridică gratuită pentru a-i sprijini în înțelegerea și aplicarea legilor 74 și 197, care reglementează condițiile speciale de muncă și reducerea vârstei de pensionare pentru aceste categorii profesionale.
  • Complexul Energetic Oltenia, unul dintre cele mai importante angajatori din zonă, a confirmat că angajații săi beneficiază de o reducere de 13 ani a vârstei standard de pensionare, subliniind importanța acestor discuții pentru viitorul acestora.

Întâlnirile de acest gen au devenit un instrument esențial de comunicare și negociere pentru sindicatele din sectorul energetic, oferind oportunitatea tuturor celor implicați să-și facă auzite vocile și preocupările într-un cadru formal și constructiv.

The post ședință sindicală first appeared on Accent In Gorj.

TAGS: mineri, energeticieni, pensionari
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General