Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Incident violent la Marginea: Bărbat în vârstă de 33 de ani agresat de mai multe persoane

Într-un incident șocant, un bărbat în vârstă de 33 de ani din Rădăuți a fost agresat de mai multe persoane pe strada Gării din comuna Dornești, județul Suceava. Poliția Rurală 3 Marginea a fost alertată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la acest scandal violent.

La sosirea polițiștilor, au fost găsite mai multe bucăți de lemn și alte obiecte contondente pe drumul public, semne evidente ale violenței petrecute. Cu toate acestea, nicio persoană nu era prezentă în zona respectivă în momentul intervenției poliției.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți de către prietenii săi pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Echipele de poliție s-au deplasat la spital pentru a lua declarații și a afla detalii despre incidentul brutal.

Bărbatul a povestit polițiștilor că în seara de 4 iulie, în jurul orei 21:00, se afla în fața gării CFR din Dornești când a fost atacat de un grup de persoane care dețineau obiecte contondente. Investigatorii au identificat 7 agresori, bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, toți domiciliați în comuna Dornești și municipiul Rădăuți.

Un dosar penal a fost deschis pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar investigațiile sunt în desfășurare pentru a aduna probele necesare. Procurorul de caz coordonează activitățile de cercetare penală, iar măsuri preventive se impun împotriva agresorilor.

TAGS: incident, agresiune, poliția, victimă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General