Monday, July 22, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Dispariția unui copil de 10 ani din comuna Șieu a șocat comunitatea locală, după ce tatăl său l-ar fi dat la o fermă din Monor pentru a-l ajuta la îngrijirea oilor. Informațiile inițiale despre dispariția lui Gavriluț au fost făcute publice printr-o postare pe un grup de socializare de pe Facebook, generând o amplă reacție din partea locuitorilor din zonă.

Astăzi, echipa redacțională a site-ului Bistrițeanul.ro a luat inițiativa de a notifica Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud cu privire la situația alarmantă, iar acțiunea promptă a autorităților a dus la găsirea rapidă a băiatului la o fermă din Monor.

O postare anonimă pe rețeaua de socializare a declanșat o adevărată acțiune de căutare pentru a da de urma lui Gavriluț, copilul de 10 ani. Conducerea IPJ BN a reacționat imediat, demarând investigații pentru a-l găsi pe minor”, a precizat un reprezentant al autorităților locale într-o declarație de presă.

Investigațiile au condus la identificarea copilului dispărut la ferma unui bărbat din Monor, care ar fi primit responsabilitatea de a-l avea sub supraveghere din data de 2 iulie, conform declarațiilor părintelui său.

Imediat ce situația a fost clarificată, polițiștii au preluat copilul și l-au predat reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru a fi supus unor verificări amănunțite în cadrul procedurilor specifice acestui gen de cazuri.

Echipa de polițiști continuă investigațiile și va lua măsurile legale necesare în cazul în care se vor identifica elemente ce indică comiterea vreunei infracțiuni, conform declarațiilor oficiale.

Detaliile complete și evoluția cazului pot fi urmărite pe site-ul www.bistriteanul.ro, care a acoperit în detaliu această poveste dramatică care a mobilizat întreaga comunitate locală.

TAGS: disparitie, copil, politisti, ferma, Monor
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General