Monday, July 22, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Evenimentul organizat la salonul de evenimente al familiei lui Gabi Bădălău a fost cu adevărat spectaculos. Aseară, omul de afaceri a făcut senzație apărând în compania “celor mai frumoase femei” din viața sa, după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Petrecerea animată de lăutari s-a bucurat de prezența lui Gabi Bădălău, însoțit de copiii săi și ai Claudiei Pătrășcanu. Celebra ocazie a fost marcată și de prezența doamnei Rodica, mama sa, și a Sabinei, sora mai mică a afaceristului, cei care au încântat privirile tuturor prezenților.

Vedetele serii, doamna Rodica și Sabina, s-au făcut remarcate în rochii lungi și elegante, fiecare detaliu completând armonios imaginea celor două persoane dragi lui Gabi Bădălău.

gabi badalau si cele mai frumoase femei din viata lui No h1 tag found
daria si gabi badalau 1 No h1 tag found
Daria și Gabi Bădălău
daria si gabi badalau No h1 tag found
gabi badalau 2 No h1 tag found
gabi badalau 1 No h1 tag found

Surse apropiate au sugerat că Gabi Bădălău ar fi venit la eveniment împreună cu Daria, femeia cu care a fost văzut și la petrecerea organizată de revista VIVA!, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Prezent într-un podcast moderat de Nasrin Ameri, Bădălău a dezvăluit faptul că relația lor este într-un stadiu incert.

Gabi Bădălău acuză că Bianca Drăgușanu l-a trădat

Într-un moment emoționant din cadrul podcastului condus de Ameri Nasrin, Gabi Bădălău s-a deschis și a abordat subiecte personale sensibile. “Am simțit că s-a răcit de mine, ne certam frecvent, iar eu observam acest lucru. Am aflat că s-ar fi implicat în altă relație sau ar fi introdus o altă persoană în viața noastră. Momentul a fost tulburător pentru mine”, a mărturisit Gabi Bădălău.

În ciuda circumstanțelor tensionate, Gabi a subliniat că a fost conștient și că a investigat situația. El a dezvăluit faptul că Bianca Drăgușanu ar fi avut o relație paralelă timp de several luni. Gabi a fost sincer și a vorbit despre impactul negativ pe care l-a avut această situație asupra sa, explicând decizia sa de a pune capăt relației.

Gabi Bădălău a mai adăugat faptul că Bianca Drăgușanu i-ar fi recunoscut implicarea cu un medic estetician. El a exprimat că, deși au fost momente dificile și dureroase, își dorește ca fosta sa parteneră să găsească fericirea și liniștea în continuare.

TAGS: Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu, relație
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General