Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

O tragedie a lovit comunitatea online, în urma vestea tulburătoare că influencerița cunoscută sub numele „Pretty Pastel Please” din Australia a încetat din viață la vârsta fragedă de 30 de ani. Anunțul socant al trecerii la cele veșnice a fost făcut public ieri, pe platforma sa de socializare preferată, Instagram.


Tânăra Alexandara, numele său real, avea o bază solidă de fani pe Instagram și YouTube, unde își împărtășea pasiunea pentru modă, recenziile produselor și aventurile sale prin intermediul videoclipurilor. Moartea sa subită a generat un val de șoc printre cei care o cunoșteau și o admirau.


Ultimul stream live al Alexandrei a avut loc pe 25 iunie, iar ultimul său videoclip postat pe platforma YouTube a fost publicat pe 21 mai. Se pare că influencerița se afla într-un moment complicat al vieții sale, după ce în urmă cu mai puțin de un an dezvăluia publicului divorțul său tumultuos.


Într-o declarație copleșitoare postată pe contul său de Instagram, prietenii și familia sa au solicitat intimitate în aceste momente dificile, descriind pierderea drept brutală și neașteptată. Această veste tragică a căzut ca un trăznet peste comunitatea online care o iubea și o aprecia atât de mult pe Pretty Pastel Please.

Articolul Influenceriță decedată la 30 de ani apare prima dată pe MyTex.ro.

Celebrități, Modă, YouTube, Influenceriță Decedată, Pretty Pastel Please, Instagram, YouTube Star

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General