Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Accident grav în Sărățel: Mai mulți răniți după o coliziune violentă

O zi obișnuită s-a transformat într-un coșmar pentru locuitorii din Sărățel, după ce un accident rutier grav a avut loc în zona fabricii TeraPlast. Un șofer în vârstă de aproximativ 82 de ani a provocat un carambol în lanț, lovitura fiind atât de puternică încât mai multe mașini au fost implicate.

Conform informațiilor preliminare, patru persoane au fost găsite în stare conștientă la locul accidentului. Printre acestea se numără o femeie în jur de 35 de ani și un bărbat de 82 de ani, ambii prezentând multiple contuzii, au declarat reprezentanții ISU BN, care au intervenit imediat la fața locului împreună cu echipaje de prim ajutor SMURD.

Se pare că incidentul tragic a avut loc atunci când mașinile așteptau la barieră, blocând circulația la calea ferată, iar fără a observa situația, șoferul vârstnic a intrat violent în cea din fața lui, declanșând un adevărat lanț de coliziuni. Scenele de haos și panică s-au desfășurat rapid, iar martorii au relatat momente de groază și confuzie extremă.

Imaginile de la fața locului surprind gravitatea impactului și consecințele dramatice pe care le-a avut asupra mașinilor implicate. Echipajele de intervenție au acționat prompt pentru a asigura îngrijiri de urgență persoanelor rănite și pentru a stabiliza situația în cadrul zonei afectate.

Este important să fim conștienți de vulnerabilitatea noastră în trafic și să acordăm o atenție sporită siguranței rutiere. Astfel de evenimente tragice ne reamintesc că respectarea regulilor de circulație și concentrarea atentă la volan sunt cruciale pentru prevenirea unor astfel de tragedii.

TAGS: accident, Sărățel, carambol, rănit

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General