Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Astăzi, de la ora 17.00, Colibița devine gazda unui eveniment muzical de excepție, ce va aduce publicului iubitor de folk o serie de momente autentice și pline de încărcătură emoțională. Hotelul Panoramic va găzdui un spectacol de neuitat, intitulat sugestiv “Garantat Folk Colibița”, unde artiști de marcă vor urca pe scenă pentru a încânta sufletele celor prezenți.

Dacă sunteți pasionați de sunetele clasice ale muzicii folk și doriți să vă bucurați de o serată specială, evenimentul “Garantat Folk Colibița” reprezintă alegerea perfectă pentru această seară.

Printre artiștii invitați să împărtășească emoția și pasiunea pentru acest gen muzical se numără nume consacrate precum Daniel Iancu, Dinu Olărașu sau Oana Dragomir, alături de alți talentați muzicieni precum Puiu Cazan, Vasile Bancea, Daniel Năsăudean și Florin Moldovan.

Experiența oferită de acești artiști de renume promite momente de neuitat, iar melodiile lor încărcate de sensibilitate și pasiune vor crea o atmosferă specială în inima naturii.

În cadrul evenimentului, va exista și un open-stage, unde cei dornici să își pună în valoare talentele artistice vor avea ocazia să urce pe scenă. Organizatorii îi așteaptă pe toți cei interesați să petreacă o seară memorabilă la Colibița, acolo unde muzica și frumusețea naturală se contopesc într-o simfonie perfectă a sentimentelor.

Pentru mai multe detalii și rezervări, puteți suna la numărul de telefon 0742 645 954 și veți primi toate informațiile necesare pentru a vă bucura de acest eveniment extraordinar.

TAGS: Concert folk, muzica folk, Colibița, Hotelul Panoramic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General