Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Cel mai epic festival din Transilvania revine cu o nouă ediție de neratat!

Festivalul Celtic Transilvania va sărbători cea de-a opta aniversare începând cu data de 19 iulie, transformând Băile Figa din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, în centrul atracției pentru trei zile de distracție și aventură. Evenimentul promite să fie unul memorabil, adresându-se întregii familii, de la cei mai mici la cei mai în vârstă, fiind perfect pentru a fi explorat alături de prieteni și familie.

Festivalul Celtic Transilvania reprezintă o experiență de vacanță unică, oferind o varietate de activități precum concerte live cu artiști de talie internațională, spectacole de reconstituiri istorice în “Satul Celtic”, programe interactive pentru copii, aventuri precum zbor cu balonul și bungee jumping din balon, paradă moto, preparate culinare diversificate, băuturi alese, prețuri accesibile și o atmosferă relaxantă la Băile Figa, oferind participanților o experiență autentică.

Artiștii invitați să urce pe scenă în cadrul ediției din acest an au fost selectați cu atenție pentru a satisface cerințele unui public variat. Printre headlinerii evenimentului se numără trupe consacrate la nivel mondial, dar și formații locale tinere ce își doresc să se facă cunoscute. Atmosfera va fi condimentată de prezența unor artiști de top din diverse genuri muzicale, promițând un program amplu și atractiv pentru toți participanții.

Programul complet al concertelor include următoarele trupe:

BLIND GUARDIAN – Germania
UNLEASH THE ARCHERS – Canada
MANEGARM – Suedia
MESSIAH – Elveția
CRUACHAN – Irlanda
BLACKBRIAR – Olanda
VERMILIA – Finlanda
GOTHIC – România
MILETH – Spania
UKANOSE – Lituania
SELFISH MURPHY – România/Ungaria
AETHER – Polonia
SYMPHRESS – România
SUICIDE AND REDEMPTION – România
FRONTKILL – România
SADETICA – România
ARHIVERS – România

“Satul Celtic” va fi animat de următoarele grupări participante:

TERRA DACICA AETERNA
OMNIS BARBARIA
AMICII MUZEULUI
HISTORIA RENASCITA
CELTIC SOCIETY BURGAS

Participarea copiilor sub 12 ani este gratuită însoțiți de un adult plătitor, iar persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit. De asemenea, sunt permise și animalele de companie. Detalii suplimentare și regulamentul complet sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului, iar biletele pot fi achiziționate online de pe platforma www.iabilet.ro.

TAGS: Festival Celtic Transilvania, muzica live, Transilvania, festival, concerte, muzica rock
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General