Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Șapte medi maxime au fost raportate în Județul Iași la Evaluarea Națională 2024, marcând o situație neobișnuită la nivel național, întrucât trei dintre aceste note perfecte au fost obținute de elevi ai unor școli private.

Elevii de 10 de la EuroEd

Antonia Leon și Ioana Bușaga, absolvente ale școlii private EuroEd, au impresionat cu notele lor maxime. Acestea au declarat că succesul lor este rezultatul muncii lor asidue și a suportului primit din partea unității de învățământ.

Ioana Bușaga a menționat că profesorii i-au fost alături pe tot parcursul pregătirii, oferindu-i simulări periodice și răspunzând prompt la orice întrebare. Antonia și Ioana sunt considerate „șefele de promoție” ale claselor lor de-a VIII-a.

Performanțe remarcabile

Directoarea Școlii EuroEd, Carmen Antoniță, a evidențiat că performanța celor două eleve reflectă eforturile lor constante. Antonia și Ioana s-au remarcat nu doar la nivel academic, ci și în competiții sportive și lingvistice internaționale.

Acestea au obținut diverse premii la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, făcându-și familia mândră și promovând excelența în educație și în afara sălilor de clasă.

Interes crescut pentru școlile private

Creșterea interesului pentru instituțiile de învățământ private este evidentă în Iași. EuroEd a observat o implicare sporită din partea părinților, datorată metodelor educaționale moderne și accentului pus pe dezvoltarea individuală a fiecărui elev.

Școala oferă un cadru familial, cu clase mici și o relație strânsă între elevi, profesori și părinți. Acest mediu propice învațării și angajamentului a condus la rezultate remarcabile precum cele obținute de Antonia Leon și Ioana Bușaga.

Investiție în educație

Costurile lunare în școlile private din Iași rămân accesibile majorității părinților, fluctuând între 1.600 și 2.000 de lei pentru ciclul gimnazial. Aceste sume includ o gamă variată de servicii educaționale și extra-curriculare, menite să îmbunătățească experiența elevilor.

În plus, o adolescentă de la Colegiul „Richard Wurmbrand” din Iași s-a numărat printre cei care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională 2024, dezvăluind competența și dedicarea elevilor din școlile private din județ.

Taguri:

Iași, EuroEd, Evaluare Națională, școli private

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General