Monday, July 22, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Râmnicu Vâlcea, 1-4 August – O nouă ediție a Campionatului Național de Off Road 2024 se apropie cu pași repezi, aducând trasee inedite și provocări pe măsură. Alegerea pasionailor de off-road din întreaga țară, această competiție promite să fie una memorabilă, cu participanți entuziaști și atmosferă plină de adrenalină.

Organizatorii se află deja în plină pregătire pentru eveniment, asigurându-se că totul este perfect pus la punct pentru sosirea concurenților. Road Book-urile sunt verificate cu atenție, iar surprizele din traseu vor ține participanții în priză pe tot parcursul competiției.

Una dintre atracțiile speciale este petrecerea marca X3M, care va avea loc la încheierea zilelor de Trophy. O atmosferă relaxată și distractivă este promisă, iar competițiile cu tematică inedită, care includ alcool și dans, se anunță a fi pe placul tuturor. Dacă sunteți în căutarea unei seri pline de adrenalină și provocări neconvenționale, atunci vă așteptăm la Hotel Ramada din Râmnicu Vâlcea.

IMG 20240705 WA0001 No h1 tag found
No h1 tag found 2

Echipa de organizare, alături de sponsorul principal OffRoad Mania, au pregătit numeroase surprize pentru participanți. Concursuri inedite precum beerpong și shutpong vor condimenta atmosfera și vor oferi șansa concurenților să-și pună la încercare abilitățile într-un mod distractiv și competitiv.

Pentru cei care nu au avut ocazia să participe la astfel de competiții până acum, este momentul perfect să își testeze îndemânarea și să se distreze alături de ceilalți pasionați de off-road. Cu premii tentante în joc și o atmosferă de camaraderie, petrecerea de la Hotel Ramada se anunță a fi unul dintre punctele culminante ale competiției.

Cu trasee noi și provocări pe măsură, Campionatul Național de Off Road 2024 din Râmnicu Vâlcea promite o experiență autentică pentru toți participanții. Adrenalina, competiția și distracția se vor regăsi la fiecare pas, transformând această ediție într-un eveniment de neratat pentru iubitorii de off-road din întreaga țară.

Off-Road, Campionat Național de Off-Road, Râmnicu Vâlcea, X3M, OffRoad Mania, trasee off-road, beerpong, shutpong, Hotel Ramada, competiții off-road, adrenalină
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General