Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Într-o mișcare neașteptată, Aquabis anunță o întrerupere programată a furnizării apei potabile în localitatea Bistrița Bârgăului. Avaria identificată pe rețeaua de distribuție a apei a determinat compania să ia această măsură preventivă.

Compania a subliniat că apariția avariilor pe rețeaua publică de apă nu poate fi prevăzută cu exactitate, iar de cele mai multe ori conduc la oprirea imediată a furnizării apei către zonele afectate. Această intervenție necesară vine ca răspuns la siguranța și eficiența sistemului de alimentare cu apă.

În ciuda eforturilor depuse pentru remedierea avariei, există posibilitatea de degradare temporară a calității apei furnizate, manifestată prin creșterea turbidității. Aquabis recomandă ca utilizatorii să lase apa să curgă pentru câteva minute înainte de consum pentru a se asigura de limpezimea acesteia.

Scuze din partea Aquabis și Informații Utile

În contextul acestor lucrări programate și avariei survenite, Aquabis își cere scuze anticipat față de consumatori pentru disconfortul provocat de întreruperea furnizării apei. Pentru orice situație de urgență sau informații suplimentare, cetățenii din Bistrița Bârgăului sunt rugați să contacteze Dispeceratul la numerele de telefon 0263/21.31.17 sau 0372/74.24.78.

Pentru mai multe detalii despre întreruperea programată a apei potabile și alte știri de interes local, puteți accesa link-ul.

TAGS: Aquabis
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General