Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Oprirea Furnizării de Apă în Reşiţa pe 5 iulie 2024 din Cauza unei Avarii pe Strada Zarandului Blocurile 1 și 2

Locuitorii din Reşiţa sunt anunţaţi că, din motive tehnice neaşteptate, va fi oprită furnizarea apei potabile pe strada Zarandului, în special în zona blocurilor 1 și 2. Oprirea va avea loc astăzi, pe 5 iulie 2024, începând cu ora 09:00 până la ora 15:00.

Avaria survenită necesită intervenţia imediată a echipei de specialişti de la SC Aquacaraş SA, iar pentru a efectua lucrările de reparaţie în condiţii de siguranţă și eficienţă, este obligatorie întreruperea temporară a alimentării cu apă din acea zonă.

Reprezentanţii companiei au transmis că îşi cer scuze faţă de toţi utilizatorii serviciilor lor pentru eventualele neplăceri create de această situaţie neprevăzută. După finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile, ar putea apărea turbiditate la robinetele locuinţelor din zona menţionată. În acest caz, se recomandă contactarea Dispeceratului Central al SC Aquacaraş SA la numerele de telefon 0255/215643 sau 0766341274.

Managementul SC Aquacaraş SA doreşte să mulţumească comunităţii pentru înţelegerea şi sprijinul oferite în această perioadă dificilă, asigurându-i cu toată responsabilitatea că echipele tehnice depun toate eforturile pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil.

—————————————————————————————————

Furnizarea apei va fi întreruptă temporar pe strada Zarandului din Reşiţa pe 5 iulie 2024, din cauza unei avarii neprevăzute care a apărut brusc. Blocurile 1 și 2 vor fi cele mai afectate de această oprire planificată între orele 09:00 și 15:00. SC Aquacaraş SA anunţă că lucrările de remediere vor fi efectuate de către personal specializat, iar consumatorii sunt sfătuiţi să fie precauţi în privinţa calităţii apei după reluarea furnizării.

Compania îşi exprimă regretul faţă de eventualele disconforturi create utilizatorilor serviciilor de apă potabilă din zonă. Este posibil ca, odată cu repunerea în funcţiune a alimentării, calitatea apei să fie afectată temporar, cu apariţia unor particule de impurităţi la robinetele consumatorilor. Recomandarea este de a se contacta dispeceratul central în cazul persistenţei acestei situaţii.

Conducerea SC Aquacaraş SA apreciază înţelegerea şi sprijinul cetăţenilor locului în această perioadă dificilă. Echipele tehnice sunt mobilizate pentru a gestiona rapid şi eficient avaria şi pentru a restabili furnizarea normală a apei potabile cât mai curând posibil.

TAGS: Oprire Apă, Avarie, Reşiţa, Aquacaraş SA
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General