Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Proprietarul unui teren din Timișoara a fost la un pas de un conflict major cu muncitorii care lucrau la montarea conductelor pentru noua magistrală de gaz a orașului. Florin Farcaș a fost surprins de prezența utilajelor și a muncitorilor pe terenul său, fără să fi primit vreun acord în acest sens. Furios, acesta a început să spargă geamurile mașinilor și utilajelor firmei implicate în lucrări.

Incidentul a atras atenția autorităților, iar poliția a intervenit imediat. Florin Farcaș a fost chemat la secție pentru a oferi declarații, iar un dosar de cercetare penală a fost deschis în urma evenimentelor.

Reprezentanții Transgaz au încercat să justifice situația prin faptul că nu l-au putut contacta pe proprietarul terenului în prealabil, deoarece acesta nu apărea în documentele de cadastru. Cu toate acestea, au afirmat că au făcut anunț la primărie privind lucrările planificate.

În cele din urmă, s-a reușit contactarea telefonică a proprietarului, care a locuit în Italia de mulți ani. Cu toate acestea, exista o neînțelegere în legătură cu natura lucrărilor, Florin Farcaș înțelegând că era vorba de un proiect viitor, nu de implementarea imediată a lucrărilor.

O sumă de bani a fost pregătită conform legii ca despăgubire pentru eventualele stricăciuni cauzate de lucrări, însă proprietarul terenului exprimă nemulțumirea că magistrala de gaz va traversa terenul său, limitându-i posibilitatea de dezvoltare viitoare a acestuia.

În contextul tensionat, Transgaz a decis să întrerupă temporar lucrările până la soluționarea disputelor cu Florin Farcaș, fie pe cale amiabilă, fie prin intermediul instanței.

TAGS: Timișoara, Transgaz, conflict, magistrală de gaz, proprietar, poliție.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General