Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Mobilo este soluția inovatoare oferită de Mercedes-Benz pentru mobilitate, garantând că ajungi la destinație în siguranță. Acest serviciu este inclus în mod standard pentru fiecare autovehicul al mărcii și este valabil timp de până la 30 de ani, fiind reînnoit gratuit după fiecare revizie efectuată la un partener autorizat Mercedes-Benz.

Una dintre caracteristicile deosebite ale Mobilo este asistența rapidă la fața locului, oferită gratuit și non-stop. Indiferent de situație – pene, accidente, incidente minore sau vandalism – specialiștii Mercedes-Benz din întreaga Europă intervin pentru a-ți asigura continuarea călătoriei în cel mai scurt timp posibil. De la reparații pe loc, la autovehicul de schimb sau chiar cazare în hotel, Mobilo acoperă nevoile tale în astfel de situații neplăcute.

Pentru autovehiculele înmatriculate între anii 1998 și 2008, MobiloLife este soluția valabilă, cu condiția ca serviciul de mobilitate să fie reînnoit periodic la un partener Mercedes-Benz autorizat. Astfel, indiferent de vechimea mașinii tale, Mercedes-Benz are grijă să-ți ofere servicii de asistență și mobilitate adaptate nevoilor tale.

Serviciul Mercedes-Benz Service24h – Soluția la îndemână pentru orice problemă rutieră

Service24h de la Mercedes-Benz este partenerul tău de încredere zi și noapte, oferind asistență în caz de defecțiuni tehnice sau accidente, indiferent de locația ta în Europa. Cu un simplu apel la numerele dedicate, precum 0800 672 389 pentru apeluri din România sau +40 311 30 50 31 pentru apelurile din străinătate, vei primi ajutor rapid și profesionist în orice situație de urgență.

Acest serviciu este disponibil 365 de zile pe an, 7 zile pe săptămână și 24 de ore pe zi, asigurându-se că vei fi ajutat în cel mai scurt timp posibil. De la repararea la fața locului până la transportul autovehiculului la cel mai apropiat service Mercedes-Benz, Service24h acoperă toate aspectele necesare pentru a-ți asigura o călătorie fără evenimente neplăcute.

Beneficiile soluțiilor de mobilitate Mercedes-Benz pe scurt

  • Asistență rapidă și eficientă
  • Coordonare și management în situații de urgență
  • Acoperirea costurilor pentru deplasarea la locul penei
  • Profesioniști calificați la dispoziția ta

Află mai multe despre serviciile oferite de Materom Automotive

Pentru mai multe informații și programări, accesează site-ul oficial Materom Automotive sau contactează direct service-ul Materom Automotive la numărul de telefon 0263 231 574 sau prin email la [email protected]. Poți face programări și online accesând această pagină.

Urmărește-ne pe rețelele sociale pentru noutăți și oferte exclusive

Reține că poți fi la curent cu cele mai noi oferte și noutăți Materom Automotive urmărindu-ne pe rețelele sociale:

TAGS:
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General