Wednesday, April 17, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

“`html

Eveniment tragic in comunitatea noastra, miercuri seara, cand un baiat a fost gasit intr-o stare critica, iar eforturile de resuscitare ale echipajelor SMURD nu au putut salva viata adolescentului.

Sursa din cadrul echipajului medical a declarat faptul ca manevrele aplicate au fost efectuate prompt si conform protocoalelor, insa baiatul se afla deja in stop cardiorespirator cand a fost descoperit.

Situatia a fost una extrem de delicata, iar autoritatile au fost alertate imediat de catre apropiatii copilului.

Echipajele medicale prezente la fata locului au depus toate eforturile posibile in tentativa de a-l salva pe baiat, insa, cu mare regret, acesta a fost declarat decedat la scurt timp de la sosirea ajutorului.

Specialistii au precizat ca vor fi efectuate investigatii amanuntite pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, iar in acest sens se va realiza necropsia cadavrului adolescentului.

Comunitatea este devastata de pierderea acestui tanar, iar momentul tragic va ramane cu siguranta in memoria tuturor celor care l-au cunoscut.

“` TAGS: eveniment tragic, resuscitare echipaj SMURD, necropsia adolescent, cauza deces tanar, tragedie comunitate pierdere adolescent
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments