Monday, June 24, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Liderii organizațiilor județene Galați ai PNL și PMP au hotărât să colaboreze împreună în fața alegerilor care vor avea loc în 2024. PMP, prin președintele interimar Cristina Costandachi, secretarul general Petrică Banciog și vicepreședinții Radu Pitu și Ioniță Oprea, împreună cu toți membrii BPJ ai PMP, s-au alăturat PNL Galați prin semnarea adeziunilor, conform unui comunicat al PNL Galați.

Aproximativ 500 de membri ai PMP se alătură echipei liberale pentru a consolida campania electorală care se apropie, potrivit sursei citate. Această unire întărește vocile celor două partide, demonstrând preocuparea pentru problemele și nevoile cetățenilor.

„Suntem din ce în ce mai ascultați de gălățeni. Faptul că ne implicăm și ne dorim să rezolvăm problemele lor este o dovadă de respect pentru concetățenii noștri. Mesajele noastre au fost înțelese și de colegii noștri de la PMP, care au ales să se alăture echipei PNL Galați pentru a contribui la schimbare. Mulți dintre ei deja ne sunt prieteni și această legătură puternică va contribui la succesul nostru. Îi întâmpinăm cu bucurie și ne asumăm rolul de colegi și coechipieri, înainte de a fi președinte”, declară George Stângă, președintele filialei județene PNL Galați.

Alături de membrii PMP Galați, aderă și cei peste 10 consilieri locali din Mișcarea Populară, fortificând astfel filiala județeană a PNL. Această alianță își propune să continue promovarea politicilor pro-europene, bazate pe liberalism economic, și să construiască o echipă solidă, pregătită pentru o campanie electorală susținută.

„Am ales să ne alăturăm echipei PNL Galați pentru că împărtășim dorința de continuitate. Peste 500 de membri ai PMP Galați s-au alăturat demersului nostru, pentru că considerăm că, la PNL, putem promova politici pro-europene și construi o echipă puternică. Suntem pregătiți să depunem mult efort și muncă în campania electorală, dar avem încredere în experiența noastră și a colegilor din PNL pentru că vrem să schimbăm această conducere de peste 30 de ani în Galați. Acționez mai mult decât vorbesc. Așadar, astăzi ne-am format echipa cu care vom onora angajamentele față de gălățeni”, a declarat Cristina Costandachi, președinte interimar al organizației județene PMP Galați.

Începând de joi, PMP Galați se implică în inițiativele PNL, inclusiv în promovarea petiției „Ție nu ți-e sete de dreptate?”. Această petiție își propune să determine autoritățile locale și județene să reducă prețurile la utilități, cum ar fi apa și canalizarea, cu 40%.

TAGS: Lideri organizatii judetene, PNL, PMP, PMP Galați, Galați, alegeri 2024, uniune PNL PMP, pro-europene, liberalism economic, consilieri locali, Mișcarea Populară, petiție dreptate, utilități.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General