Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

H1: Zendaya, un adevărat fashion icon, strălucește într-un costum metalic la premiera filmului Dune 2

Zendaya a uimit cu stilul ei la premiera filmului Dune 2, care a avut loc la Londra pe 15 februarie. Tânăra actriță a purtat un costum metalic haute-couture creat de designerul Thierry Mugler în 1995. Cu aspectul ei excentric și futurist, Zendaya a reușit să atragă toate privirile.

La vârsta de 27 de ani, Zendaya demonstrează încă o dată că este un adevărat icon al modei. Ea și-a făcut apariția la premiera londoneză a filmului Dune: Partea a doua într-o ținută impresionantă și excentrică, care avea un aer futuristic și robotic.

Costumul metalic purtat de Zendaya face parte din colecția de toamnă-iarnă din 1995 a celebrului designer Thierry Mugler. Ansamblul este alcătuit dintr-un body argintiu cu mâneci metalice și decupaje transparente pe mijlocul corpului și pe picioare. Această creație unică merge până în cel mai mic detaliu pentru a crea iluzia unei armuri strălucitoare.

Atunci când a fost prezentat pentru prima dată în 1995, acest costum metalic era însoțit de o cască asortată și era prezentat pe podium cu o pelerină neagră transparentă. Pentru a personaliza ținuta, Zendaya a adăugat un colier strălucitor cu diamante. Stilizarea acestui outfit spectaculos a fost realizată de Law Roach, prietenul și colaboratorul de lungă durată al actriței.

Zendaya a reușit să facă senzație pe covorul roșu cu apariția ei strălucitoare. Fanii actriței au comentat pe rețelele de socializare că această ținută este una dintre cele mai bune ale deceniului și că Zendaya s-a întrecut pe sine.

Rochie elegantă și bijuterii prețioase pentru a doua apariție

La același eveniment, Zendaya a schimbat complet stilul și a optat pentru o rochie neagră extrem de elegantă. Bijuteriile prețioase purtate de actriță au completat perfect această ținută sofisticată și rafinată.

Dune 2: O echipă puternică pentru a salva planeta Arrakis

Filmul Dune 2 spune povestea lui Paul Atreides, interpretat de actorul Timothée Chalamet, care se alătură lui Fremen și Chani, interpretată de Zendaya, pentru a elibera planeta Arrakis de sub controlul Casei Harkonnen. După căderea propriei case, Paul trebuie să se lupte pentru a-și recâștiga drepturile și a salva planeta Arrakis.

Această continuare a cunoscutului film Dune a fost foarte așteptată de fanii seriei. În trailerul lansat în iunie 2022, apar și alți actori importanți, precum Florence Pugh, Austin Butler și Christopher Walken.

Un succes de box office și la Premiile Academiei

Primul film Dune a fost lansat în cinematografe și pe platforma HBO Max în noiembrie 2021 și a avut un succes enorm. A strâns încasări de 402 milioane de dolari la nivel mondial și a obținut 10 nominalizări la Premiile Academiei.

Această producție a câștigat premii importante la categoria cea mai bună imagine, muzică originală, sunet, montaj, cinematografie, design de producție și efecte vizuale. Filmul Dune a reușit să cucerească atât criticii de film, cât și publicul larg.

TAGS: Zendaya, Dune 2, costum metalic, Thierry Mugler, moda, Londra, Premiile Academiei

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General