Friday, June 21, 2024
HomeExterneNo h1 tag found

No h1 tag found

O incidentă stranie a avut loc la bordul unei aeronave Delta Air Lines care a fost nevoită să se întoarcă din cauza unei situații neobișnuite: mai mulți viermi au căzut din geanta unui pasager pe un alt călător. Potrivit Daily Mail și Fox 2 Detroit, avionul zborului Delta DL133 de la Amsterdam la Detroit s-a întors la destinație aproximativ o oră după decolare.

Philip Schotte, un pasager olandez care a fost martor la acest incident bizar, a relatat că a văzut cum viermii dintr-o geantă de mână aflată în compartimentul de bagaje de deasupra capului au căzut pe o femeie. Imaginea i-a speriat pe cei aflați în avion, iar însoțitorii de zbor au reușit să găsească sursa viermilor: o valiză care conținea un pește stricat.

Conform informațiilor obținute din mai multe surse media, peștele era înfășurat într-un ziar și fusese plasat în partea din spate a avionului. După incident, aeronava s-a întors la Amsterdam, iar unul dintre pasageri a declarat că un bărbat care susținea că peștele era al său a fost reținut în timp ce ceilalți pasageri au fost evacuați.

Până în prezent, nu se cunoaște și dacă au fost luate măsuri suplimentare împotriva pasagerului în cauză. Cu toate acestea, călătorii care au fost nevoiți să petreacă peste noapte din cauza întreruperii zborului au fost despăgubiți de compania aeriană cu cazare la hotel, un tichet de masă în valoare de 30 de dolari și 8.000 de mile aeriene. Aceste informații au fost oferite de unul dintre pasageri într-un interviu acordat Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene Delta Air Lines a confirmat că incidentul s-a produs din cauza unui “bagaj de mână împachetat necorespunzător” și că avionul a fost scos din serviciu pentru a fi curățat. Pasagerii au fost redirecționați către un alt zbor disponibil, iar situația a fost gestionată în mod profesional de către personalul companiei aeriene.

Sperăm ca astfel de evenimente să fie izolate și că măsurile de siguranță și igienă vor fi întotdeauna respectate în domeniul aviatic. Pasagerii au încredere în companiile aeriene să le ofere călătorii confortabile și fără incidente, iar acest episod neplăcut trebuie să fie o excepție nefericită.

TAGS: aeronavă, compania aeriană, viermi, valiză pasager, femeie, incident, pescuit, zbor, Amsterdam, Detroit, Philip Schotte, Fish, adresa debagaj, hotel, tichet masă, Delta Air Lines, compania aeriană Delta Air Lines
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General