Friday, June 21, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Dan Șucu face senzație la Rapid București în perioada de mercato, investind peste 5 milioane de euro în transferuri. Acest lucru îl face pe finanțatorul giuleștenilor să fie o concurență puternică pentru Gigi Becali.

Conducerea Rapidului vrea să transforme echipa într-o forță în SuperLigă, iar sumele mari investite de Dan Șucu arată că intențiile lor sunt serioase. Aceasta este o veste proastă pentru Gigi Becali, care trebuie să se teamă de noua competiție puternică.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dan Șucu a făcut încă un transfer important. Rareș Pop semnează un contract pe cinci ani și jumătate cu Rapid București. Robert Niță, purtătorul de cuvânt al echipei, dezvăluie că finanțatorul a cheltuit peste 5 milioane de euro în ultima perioadă de mercato. Aceste investiții includ și modernizarea bazelor de pregătire de la Coresi și alte facilități importante.

Robert Niță confirmă că Rapid va avea o infrastructură de invidiat în următorii ani. Aceste investiții mari vor face ca Rapid să fie un club cu renume în România, iar echipele vor invidia facilitățile pe care le vor avea. În plus, Rapid va avea și jucători români de top, în conformitate cu noua regulă 6+5. Jucători precum Rrahmani, Burmaz și Borza sunt deja confirmați și aduși în echipă să susțină această strategie.

Dan Șucu are un plan pe termen mediu și lung pentru Rapid. El își dorește ca echipa să se autosalveze și să fie profitabilă pentru investitori. Aceasta este o veste îngrijorătoare pentru Gigi Becali, care are motive să se teamă. Finanțatorul FCSB se simte amenințat de investițiile lui Dan Șucu, precum și de academiile și bazele de pregătire pe care le are Rapid. Există un concurent serios pe piața transferurilor și orice jucător dorit de Rapid poate ajunge la echipă.

Specialistul FANATIK, Mihai Stoichiță, observă schimbarea din ultima perioadă. Fluxul jucătorilor tineri era îndreptat spre FCSB, însă acum se observă că mulți dintre acești jucători aleg să se îndrepte către Rapid. Echipa de la Giulești devine din ce în ce mai atractivă pentru jucătorii tineri și talentați, iar acest lucru îl îngrijorează pe Gigi Becali.

FCSB nu mai are monopolul în atragerea de tineri talente, iar Rapid se profilează ca o echipă puternică și atractivă pentru tinerii jucători. Această schimbare în piața transferurilor ar putea avea consecințe importante pe termen lung.

Taguri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General