Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Un tragic incident s-a petrecut în municipiul Pitești pe data de 15 februarie, după ce polițiștii au fost alertați cu privire la un bărbat care a căzut de la un etaj superior al unui bloc din cartierul Trivale. Potrivit IPJ Argeș, polițiștii de la Secția 3 Pitești s-au deplasat la fața locului și au confirmat informațiile primite inițial.

În conformitate cu informațiile furnizate de ISU Argeș, echipajul TIM care a ajuns la locul incidentului a găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 75 de ani căzut pe terasa de la intrarea în scara blocului. Din păcate, victima suferea multiple traumatisme și echipajul medical prezent nu a putut face nimic pentru a salva viața bărbatului. Acesta a fost declarat decedat.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Pitești au preluat cercetările în acest caz. Un dosar penal a fost întocmit în conformitate cu articolul 192 din Codul Penal, iar investigațiile vor continua pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment.

Un incident tragic zguduie cartierul Trivale din Pitești

O tragedie a avut loc în cartierul Trivale din Pitești, provocând șoc și tristețe în rândul comunității. Un bărbat în vârstă de aproximativ 75 de ani a căzut de la un etaj superior al unui bloc de locuințe și a suferit răni mortale. Incidentul a fost raportat prin serviciul național unic pentru apeluri de urgență 112, iar polițiștii și echipajul medical s-au deplasat de urgență la fața locului.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, bărbatul a căzut pe terasa de la intrarea în scara blocului. Din păcate, echipajul medical nu a mai putut salva viața acestuia, declarându-l decedat. Polițiștii au preluat cercetările și au întocmit un dosar penal pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Acest incident tragic a șocat comunitatea din Trivale, iar locuitorii și cei apropiați de familie sunt profund afectați de pierderea suferită. Autoritățile continuă investigațiile pentru a aduce lumină asupra acestui caz și pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

  • Incidentul s-a petrecut pe data de 15 februarie în cartierul Trivale din Pitești
  • Un bărbat în vârstă de aproximativ 75 de ani a căzut de la un etaj superior al unui bloc de locuințe
  • Victima a fost găsită pe terasa de la intrarea în scara blocului
  • Echipajul medical prezent nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului
  • Incidentul a fost raportat prin serviciul național unic pentru apeluri de urgență 112
  • Polițiștii au preluat cercetările și au întocmit un dosar penal
  • Autoritățile vor stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia
  • Comunitatea din Trivale este șocată și profund afectată de pierderea suferită

TAGS: incident, tragedie, Pitești, Trivale, Biroul de Investigații Criminale

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments