Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

O femeie din Satu Mare a trecut printr-un incident deosebit de periculos în plină zi în Centrul Vechi al orașului. Enervat de prezența fostului concubin, individul a scos un cuțit și un briceag, amenințând femeia. Însă, norocul a fost de partea ei pentru că se afla în apropierea unui echipaj de jandarmi, care a intervenit prompt și l-a reținut pe agresor.


Evenimentul nefericit s-a petrecut pe data de 11 februarie. Femeia a decis să se întâlnească cu actualul său prieten în fața unei pizzerii din zonă. Însă, momentul s-a transformat într-unul de coșmar când fostul concubin a apărut în scenă.


Uluită de prezența cuțitului și briceagului asupra individului, femeia a preferat să nu discute și a încercat să apeleze numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutor. Din păcate, agresorul i-a smuls telefonul din mână și l-a spart, împiedicând-o să ceară ajutorul de care avea nevoie.


Momentul critica a fost salvat de intervenția rapidă a actualului prieten al femeii, care a solicitat ajutorul unui echipaj de jandarmerie aflat în apropiere. Într-o încercare disperată de a scăpa de probațiune, individul a aruncat cuțitul și briceagul, însă nu a reușit să scape de mâinile autorităților. Jandarmii au intervenit prompt și l-au reținut pe agresor.


În timpul audierilor, individul și-a prezentat versiunea faptelor și s-a apărat, susținând că fostul său concubin, cu care are un copil, îl sună cu număr ascuns regulat începând cu luna ianuarie și îi dezvăluie locul unde se află aproximativ la ora 12:00. De asemenea, el a recunoscut că avea cuțitul și briceagul asupra lui, justificând că este obișnuit să poarte astfel de arme în zona sa de origine.


Individul neagă că ar fi utilizat aceste arme albe în scopul de a-i amenința pe fosta sa iubită sau pe actualul ei partener. Cu toate acestea, în urma incidentului, bărbatul a primit interdicție de a se apropia de femeie pentru următoarele 12 luni, în semn de protecție și prevenire a unor astfel de situații ulterioare.


Cu ajutorul echipajului de jandarmerie și al martorilor oculari, victima a reușit să evite o tragedie iminentă, iar individul a fost adus în fața legii. Acest incident subliniază importanța intervenției rapide și eficiente a autorităților în astfel de situații și necesitatea creării unui mediu sigur pentru toți cetățenii.


Este important ca astfel de cazuri să fie aduse la cunoștința publicului și tratate cu seriozitate, pentru a preveni incidente similare în viitor și pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor din societate.


TAGS: Satu Mare, femeie amenințată cu cuțit, incident violent, jandarmerie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General