Friday, June 21, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

O nouă ediție a revistei FANATIK 751, pe februarie-martie, a apărut recent! Aceasta aduce în prim-plan un interviu exclusiv cu actrița Anamaria Prodan despre debutul ei într-un film și noua sa pasiune pentru cinematografie. De asemenea, în această ediție, Gigi Becali este prezentat pentru proiectul său unic de construire a unei biserici, care a costat zeci de milioane de euro. Revista aduce și povestea transformării lui Florinel din Iron Coman în Iron Ianis și dezvăluie secretele celui mai vechi jucător de la Dinamo, Johnny Culina. Acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cele 100 de pagini pline de pasiune ale revistei FANATIK 751, pe februarie-martie!

A apărut cea mai nouă ediție a revistei FANATIK 751, pe februarie-martie! Descoperă povestea fascinantă a Anamariei Prodan, de la marele ecran la viața personală! Ia cunoștință de biserica de milioane construită de Gigi Becali! Află cum Florinel a devenit Iron Ianis! Explorează secretele supraviețuirii lui Johnny Culina la Dinamo! Și multe alte subiecte captivante în cele 100 de pagini cu adevărat… fanatice!

Revista FANATIK 751, disponibilă în februarie-martie, este o revistă plină de speranță pentru primăvară! Oferind 100 de pagini cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, analize, pronosticuri, povești adevărate și fotografii de excepție, aceasta este revista

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General