Monday, June 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Dan Negru, prezentatorul renumit de la Kanal D, a refuzat categoric invitația de a participa la podcastul lui Cătălin Măruță. Vedeta a dezvăluit că există persoane publice care s-au simțit jignite după ce au fost chemate să își împărtășească amintirile în aceste emisiuni online.

O reacție vehementă din partea lui Dan Negru

Dan Negru nu s-a ferit să ofere un răspuns vehement la invitația primită în podcastul lui Cătălin Măruță. Se pare că prezentatorul quiz-show-ului Jocul Cuvintelor a deranjat pe cineva. Mai exact, soțul celebrei cântărețe Andra.

Desi aceștia au fost rivali de-a lungul anilor in industria televiziunii, Dan Negru și Cătălin Măruță sunt buni prieteni. Totuși, Dan Negru a decis să nu accepte oferta venită din partea gazdei emisiunii La Măruță.

„Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați pe mine.

Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu Coin Talk de pe Spotify”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Un fan al podcasturilor internaționale

Dan Negru a ascultat sfatul actorului Florin Piersic, care l-a îndemnat să nu participe la toate podcasturile la care este invitat și să mai și refuze unele invitații. Astfel, vedeta a evitat să provoace iritare și nu a acceptat nicio propunere.

Pe de altă parte, Dan Negru este un mare fan al podcasturilor, atât românești, cât și internaționale. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit că a rămas uimit de informațiile pe care le-a aflat de-a lungul timpului într-un astfel de format de emisiune.

„Primul podcast care m-a marcat a fost Dark Side of The Earth cu povestea astronautului Dave Wolf, care în 1997 a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore în timpul primei lui ieșiri în spațiu.

O poveste absolut fantastică!”, a mai adăugat Dan Negru pe rețelele de socializare. Prezentatorul Kanal D refuză să apară în orice emisiune și la orice preț. De multe ori, el își argumentează decizia pe seama sfatului lui Florin Piersic.

Concluzie

Invitația primită în podcastul lui Cătălin Măruță a fost respinsă categoric de Dan Negru, care a preferat să nu participe la acest format de emisiune. Chiar dacă a avut rivalități în trecut, prezentatorul Kanal D și Cătălin Măruță rămân buni prieteni, în ciuda deciziei luate de Dan Negru. Fan al podcasturilor, el a dezvăluit că preferă să asculte și să participe la emisiuni de acest gen, atât în țară, cât și în străinătate.

TAGS: Dan Negru, podcasturi, Cătălin Măruță
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General