Sunday, June 23, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Știri de ultimă oră din fotbal! Liga Europa pregătește o seară plină de meciuri incendiare. Opt echipe de top din Europa se vor întâlni în faza eliminărilor, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cine va triumfa. Dar înainte de a vă povesti despre aceste meciuri palpitante, vreau să vă anunț că pe Betano puteți obține un bonus suplimentar de 30% la un bilet multiplu cu opt selecții din fotbal. Așa că fiți pregătiți să vă bucurați de joc și de câștiguri mai mari!

Bonusul Multiplu oferit de Betano

Betano vine cu o surpriză specială pentru pasionații de fotbal. Acum, puteți beneficia de un Bonus Multiplu mai puternic, care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu. Nu va mai trebuie să așteptați până la patru selecții pentru a obține bonusul. Acum, chiar de la a doua selecție, veți primi un bonus suplimentar. Pentru selecțiile din baschet și tenis, acest bonus se aplică de la a doua selecție până la un maxim de 14 selecții pe bilet, oferindu-vă un extra câștig de 70%.

Biletul de pariere perfect pentru Liga Europa

Dacă sunteți fan al fotbalului european, atunci Liga Europa este competiția pe care nu vreți să o ratați. Și pentru că avem opt meciuri programate în această seară, vă prezentăm un bilet de pariere care vă poate aduce un câștig substanțial. Am ales cele mai interesante meciuri și am mizat pe cote mai mari de 1.50 pentru a beneficia de Bonusul Multiplu oferit de Betano. Astfel, am obținut o cotă totală de aproape 80, ceea ce ne oferă un potențial câștig impresionant.

În acest bilet, puteți paria pe rezultatul final, totalul golurilor și ambele echipe înscriu da/nu. Aveți o gamă largă de opțiuni pentru a vă pune în valoare cunoștințele de fotbal și a profita de această ofertă fantastică.

Iată câteva dintre meciurile pe care le puteți adăuga pe bilet:

  • Feyenoord – AS Roma: Ambele echipe înscriu – Da
  • Young Boys – Sporting: Ambele echipe înscriu – Da
  • Galatasaray – Sparta Praga: Rezultat final – Galatasaray
  • Șahtior Donețk – Olympique Marseille: Total goluri – Sub 2.5
  • Lens – Freiburg: Rezultat final – Lens
  • AC Milan – Stade Rennais: Rezultat final – AC Milan
  • Benfica Lisabona – Toulouse: Ambele echipe înscriu – Nu
  • Braga – Qarabag: Total goluri – Peste 2.5

Cu aceste opt selecții, aveți ocazia să vă bucurați de fotbal și să câștigați bani. Dacă alegeți să mizați 10 de lei, potențialul câștig poate ajunge la 799,97 de lei, iar cu bonusul de 30% oferit de Betano, puteți adăuga încă 236,96 de lei la câștigurile dvs.

Mai mult decât atât, cotele prezentate în această ofertă sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. Așadar, nu pierdeți șansa de a paria pe echipele voastre favorite și de a profita de această promoție excelentă.

Deschideți-vă cont acum pe Betano și plasați-vă pariurile pentru cele mai palpitante meciuri din Liga Europa!

Încercați-vă șansele și profitați de ofertele excelente de pe Betano.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General