Sunday, June 23, 2024

No h1 tag found

Vârfurile din Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) s-au reunit recent pentru a discuta unele subiecte de mare importanță în industria asigurărilor și a jocurilor de noroc. Printre subiectele abordate s-au numărat reglementarea instrumentelor de garantare, posibilitatea înlocuirii garanției pentru jocurile de noroc cu o poliță de asigurare și tendințele pieței asigurărilor pentru anul 2024. Totodată, s-a pus în discuție necesitatea unui control mai strict al intermediarilor.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți importanți din domeniu, care au oferit informații actualizate și răspunsuri la întrebările referitoare la provocările și oportunitățile din piața asigurărilor. Speakerii invitați au fost nume consacrate, precum Iulius Firczak (secretar Comisia pentru Buget – Finanțe și Bănci din Camera Deputaților), Alexandru Petrescu (președinte ASF), Sorin Mititelu (vicepreședinte ASF), Gheorghe Gabriel Gheorghe (președinte ONJN), Alexandru Ciuncan (președinte UNSAR), Narcis Godeanu (secretar general ONJN), Mircea Ursache (fost vicepreședinte ASF) și Nicoleta Radu (CEO Paid).

Aceștia au avut ocazia să împărtășească perspectiva lor asupra industriei, să dezvăluie tendințele și să ofere sfaturi valoroase pentru anul 2024. Prezența lor a fost foarte apreciată de către participanți, care au avut astfel ocazia să se informeze și să înțeleagă mai bine direcția pe care o va lua piața asigurărilor în viitorul apropiat.

Evenimentul a fost unul de amploare, la care au participat nu doar reprezentanți din ASF și ONJN, ci și din Parlamentul României, Ministerul Finanțelor Publice, societăți de asigurări, companii din industria jocurilor de noroc, construcții, auto și mass-media. Astfel, au fost create premisele pentru colaborări solide și schimburi de idei benefice pentru dezvoltarea întregului sector.

În concluzie, reuniunea reprezentanților de top din ASF și ONJN a adus în prim-plan subiecte importante, încurajând dialogul și cooperarea într-un sector vital pentru economie. Participanții au avut ocazia să afle informații de actualitate și să cunoască perspectivele și planurile de viitor ale industriei asigurărilor și jocurilor de noroc. Colaborarea între toți actorii implicați este esențială pentru creșterea și dezvoltarea sustenabilă a acestor domenii-cheie ale economiei românești.

TAGS: ASF, ONJN, industria asigurărilor, piata asigurarilor, jocurile de noroc, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General