Wednesday, April 17, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Lehliu Gară, este bănuit de agresiune sexuală asupra a două tinere în vârstă de 14 și 17 ani. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, au documentat activitatea infracțională a acestuia.

Conform anchetei desfășurate, agresiunile sexuale ar fi avut loc în luna martie 2023 și în luna februarie a acestui an, în timpul orelor de meditație oferite de bărbat la domiciliu. Tinerele victime ar fi fost atinse în mod sexual de către presupusul agresor.

Pentru a strânge dovezi în caz, polițiștii au efectuat marți o percheziție la locuința bărbatului. Aceștia au ridicat patru telefoane, două laptopuri, două camere video, două tablete și o cameră de supraveghere.

În urma investigațiilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de agresiune sexuală. El urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acest caz de agresiune sexuală a stârnit indignarea comunității din Lehliu Gară, iar autoritățile fac toate demersurile necesare pentru ca justiția să își facă dreptate. Astfel de incidente sunt condamnabile și trebuie pedepsite cu maximă severitate pentru a asigura protecția și siguranța cetățenilor, în special a copiilor și a tinerilor vulnerabili.

Astfel de situații sunt un clar exemplu al necesității unei educații și informări adecvate în privința prevenirii și combaterii violenței sexuale. Este esențial să fim vigilenți și să promovăm valori fundamentale în societate, cum ar fi respectul și egalitatea de gen, în vederea prevenirii acestor abuzuri și protejării drepturilor individului.

Instanța de judecată va decide asupra măsurilor ce vor fi luate în acest caz în funcție de probele aduse în fața acesteia. Până atunci, comunitatea își exprimă solidaritatea cu victimele și așteaptă cu încredere rezultatul procesului judiciar.

TAG-uri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments