Tuesday, April 16, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Gigi Becali a vorbit despre momentul tensionat din timpul partidei FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA un moment tensionat din timpul partidei FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe. Potrivit declarațiilor sale, jucătorii echipei sale au făcut scandal la vestiar în pauza meciului și erau foarte supărați.

Scandalul a fost provocat de arbitrajul lui Adrian Cojocaru

Gigi Becali susține că jucătorii echipei FCSB au fost supărați din cauza deciziilor arbitrului Adrian Cojocaru. Potrivit declarațiilor sale, au fost mai multe faulturi neacordate echipei sale, inclusiv unul la Baba Alhassan, în momentul în care adversarii au avut o ocazie de gol. Patronul FCSB a menționat că jucătorii săi au fost foarte nemulțumiți de arbitraj și au exprimat această nemulțumire în vestiar în timpul pauzei meciului.

Jucătorii au strigat că nu mai pot juca fotbal în aceste condiții

Jucătorii echipei FCSB au arătat frustrare și nemulțumire față de deciziile de arbitraj și au strigat că nu mai pot juca fotbal în aceste condiții. Potrivit declarațiilor lui Gigi Becali, jucătorii erau supărați și le-au transmis acest lucru staff-ului tehnic. Ei au fost deranjați de faptul că adversarii puteau să comită faulturi fără a fi sancționați de arbitru.

Gigi Becali nu îl acuză direct pe Adrian Cojocaru

Chiar dacă jucătorii echipei sale au fost nemulțumiți de deciziile de arbitraj, Gigi Becali nu îl acuză direct pe Adrian Cojocaru. El consideră că arbitrul și-a dat seama de unele greșeli și că nu a fost împotriva echipei FCSB. Totuși, Gigi Becali menționează că dacă acesta ar fi fost împotriva echipei, ar fi acordat mai mult timp de prelungire la finalul meciului.

Adrian Cojocaru, istoric tumultos la meciurile FCSB-ului

Adrian Cojocaru are un istoric tumultos la meciurile echipei FCSB. Acesta a comis greșeli grave în mai multe rânduri. Un reproș al liderului din SuperLiga este și decizia CCA de a delega un arbitru fără ecuson FIFA la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Adrian Cojocaru a revenit la centru după o absență de trei luni

Adrian Cojocaru a revenit la centru la un meci al FCSB după o absență de trei luni. Ultimul său meci cu această echipă s-a încheiat cu eliminarea echipei FCSB din Cupa României Betano, în sezonul trecut. El a eliminat trei jucători în acea partidă și a fost criticat pentru deciziile sale.

FCSB rămâne lider în SuperLiga

După victoria împotriva echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, FCSB rămâne lider în SuperLiga. Echipa antrenată de Elias Charalambous are acum un avans de 12 puncte față de CFR Cluj și se menține cu 9 puncte avans față de Rapid, locul doi în clasamentul competiției.

TAGS: Gigi Becali, FCSB, Sepsi Sfântu Gheorghe, Adrian Cojocaru, SuperLiga, arbitraj

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments