Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

WhatsApp suferă o serie de modificări semnificative, iar acestea nu sunt întotdeauna bine primite de către utilizatori. Compania anunță o schimbare importantă care ar putea afecta experiența utilizatorilor, necesitând plata pentru anumite funcționalități care anterior erau gratuite.

O nouă direcție pentru WhatsApp

WhatsApp a fost recunoscut pentru actualizările constante și noile funcții introduse pentru utilizatorii săi. Cu toate acestea, schimbările recente aduc o viziune diferită, punând presiune pe utilizatori în ceea ce privește costurile suplimentare.

Decizia companiei vine ca urmare a necesității de a plăti pentru stocarea conversațiilor pe Google Drive, o schimbare radicală ce se va materializa în curând. Aceasta reprezintă o schimbare majoră în politicile anterioare ale aplicației.

Obligația utilizatorilor de a plăti pentru funcționalități

Backup-urile realizate pe WhatsApp, care anterior nu afectau limita gratuită de 15 GB oferită de Google Drive, vor acum consuma spațiu în conturile utilizatorilor. Acest lucru implică o schimbare de perspectivă și o conștientizare a costurilor implicate în utilizarea aplicației.

În mod concret, pentru a păstra conversațiile pe WhatsApp, utilizatorii vor fi nevoiți să plătească pentru stocare suplimentară, costurile putând ajunge până la 50 de lei. Acest lucru vine odată cu o serie de planuri de abonament oferite de Google One, printre care se numără și un plan de 2 TB la 9,99 dolari lunar.

Deși există posibilitatea de a opta pentru abonamente anuale, costurile implicate ar putea fi o surpriză pentru unii utilizatori obișnuiți cu serviciile gratuite. Acest aspect ar putea determina o schimbare în mentalitatea utilizatorilor cu privire la plata pentru servicii de stocare online.

Citeste pe EZS toate noutățile despre WhatsApp

TAGS: WhatsApp
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments