Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

“`html

Bogdan Lobonț a rămas pe banca Rapidului după plecarea lui Bergodi

După plecarea de la echipă a lui Cristiano Bergodi, în urma rezultatelor slabe din play-off, pe banca tehnică a giuleștenilor a rămas Bogdan Lobonț.

Schimbarea nu a adus însă și rezultate mai bune și, astfel, s-a discutat despre un posibil înlocuitor pentru Lobonț din vară pentru a aduce un plus în sezonul viitor.

“` “`html

A negociat Rapid cu Marius Șumudică? Răspunsul lui Victor Angelescu

În ciuda numelor vehiculate în ultimele zile, printre care Marius Șumudică și Toni Conceicao, Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului a declarat că nu s-au purtat negocieri cu vreun antrenor și se așteaptă finalul sezonului.

”O să vedem la finalul sezonului. Mai avem trei meciuri. Vom vedea atunci. Probabilitatea să mergem în cupele europene este extrem de mică. Nu am luat legătura cu alți antrenori, nu am negociat.

Nu era corect. După aceste trei etape vom lua o decizie. Dacă vom aduce un nou antrenor. Avem o problemă psihică. Nu sunt bine jucătorii psihic.

Este foarte greu să ieșim din această pasă. Am avut și ghinion. Am pierdut două meciuri la ultima fază. Nu este simplu. Au fost mai multe motive”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport

“` “`html

Marius Șumudică, radiografie la sânge după Rapid – U Craiova 1-2: ”Trebuie luate decizii!”

După înfrângerea suferită de Rapid în fața Universității Craiova, Marius Șumudică a analizat situația giuleștenilor în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

”Trebuie să iei decizii ca să ieși din această pasă. Când intri într-o pasă d-asta de rezultate nefavorabile, trebuie să existe un șoc. Rapid mai are trei jocuri. Cred că șansele de Europa sunt de 0,1%. S-a pierdut orice speranță”, a declarat Marius Șumudică.

“` TAGS: Rapid, Universitatea Craiova, Bogdan Lobonț, Marius Șumudică
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments