Monday, May 20, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Real Madrid a obținut un rezultat de egalitate important în primul meci al semifinalelor UEFA Champions League împotriva lui Bayern Munchen, încheind meciul cu un scor de 2-2. Vinicius a fost eroul serii, reușind să marcheze ambele goluri pentru echipa “galacticilor”, fapt ce l-a propulsat în atenția presei spaniole.

Analiză după Bayern – Real Madrid 2-2

Performanța lui Vinicius a fost comparată cu cea a legendarei foste stele a Realului, Cristiano Ronaldo. Presa din Spania a subliniat că brazilianul a salvat practic partida pentru echipa sa, la fel cum făcea și Ronaldo în trecutul glorios de pe Santiago Bernabeu.

“Vinicius a făcut exact ceea ce făcea Cristiano Ronaldo. A fost eroul serii la München, marcând de două ori și rămânând să decidă soarta calificării în returul de acasă”, au scris jurnaliștii de la Marca.

Reacția presei spaniole la partida Bayern – Real Madrid 2-2

Presa spaniolă a reacționat prompt la prestația remarcabilă a lui Vinicius și la golurile sale. AS a titrat “Pentru Vinicius nu există iad” și a evidențiat excelenta pasă oferită de Toni Kroos la primul gol al partidei, care a ajutat Real Madrid să deschidă scorul.

“Brazilianul a adus avantajul echipei și a asigurat un punct în deplasare. Pasa fantastică de la Kroos a fost decisivă. Bayern Munchen a avut atacuri periculoase, dar totul se va decide la retur pe Bernabeu”, au scris jurnaliștii de la AS în recenzia meciului.

Declarări ale lui Vinicius după Bayern – Real Madrid 2-2

Desemnat “omul meciului” la finalul întâlnirii de la München, Vinicius a transmis un mesaj de încredere către suporteri și echipa sa, subliniind importanța jocului de acasă în decizia calificării.

“Niciodată nu renunțăm la dorința de a câștiga, însă trebuie să fim conștienți că competiția este foarte dificilă. Nu avem voie să facem greșeli și trebuie să ne concentrăm pe reușitele noastre. Avem nevoie de odihnă și apoi să ne concentrăm pentru meciul următor”, a afirmat Vinicius.

“Știu că împreună cu suporterii noștri vom lupta din greu pentru a ne califica. A fost o seară specială, iar împreună cu colegii am dat totul. Mulțumesc lui Kroos pentru assist, dar și echipei pentru efortul depus. Așteptăm cu nerăbdare meciul de acasă pentru a face o performanță memorabilă”, a declarat Vinicius la finalul partidei disputate între Bayern și Real Madrid.

Tags:

Real Madrid, Bayern Munchen, Vinicius, Cristiano Ronaldo, UEFA Champions League

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments