Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Accident grav pe Autostrada A1 între Sebeș și Sibiu. Doi șoferi au fost implicați într-un incident rutier care s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Conducătorul auto care a fost grav rănit a pierdut controlul direcției și a lovit un parapet median, iar ulterior a coborât din autoturism și a instalat triunghiurile de avertizare. Pentru a anunța evenimentul, acesta a apelat la serviciul de urgență 112.

În timp ce se afla în spatele vehiculului, șoferul unui alt autoturism, care nu l-a observat, l-a lovit în plin, provocând astfel o coliziune cu autoturismul implicat în primul eveniment. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, impactul a fost extrem de puternic.

La locul accidentului au fost mobilizate două echipaje SMURD, printre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și o ambulanță SAJ. Echipajele medicale au acordat asistență celor două victime. Primul bărbat, în vârstă de 32 de ani, prezenta traumatisme craniene și traumatisme ale membrelor inferioare, în timp ce cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 50 de ani, se plângea de dureri lombare intense.

După acordarea asistenței medicale de urgență, ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Sibiu. Transportul a fost realizat de către echipajul SMURD cu medic, respectiv echipajul SAJ. Starea de sănătate a celor doi răniți este considerată gravă, iar medicii depun toate eforturile pentru a le acorda tratamentul necesar.

TAGS: accident rutier, Autostrada A1, Sebeș, Sibiu, SMURD, serviciul de urgență 112, Unitatea de Primire Urgențe, Spitalul Județean Sibiu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments